Nie jesteś zalogowany.
Diablo świetna gra Wczoraj kupiłem i nie żałuje, gra mnichem to jest to
Tylko te lagi... Już raz przez nie zginąłem
No i kupiłem w świetny czas ponieważ dopiero ustawienie MP10 jest satysfakcjonujące
Wcześniej grałem dwie godziny czarodziejem bez zmiany MP i było zdecydowanie za łatwo :/
nad twoją zbłąkaną duszę. Diablo 3 to
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
MP to skrót od Monster Power. Skaluje się go od 1 do 10.
Teraz i tak tam już grają tylko boty. PvP zamierzonego nie będzie, będą tylko duele, a blizz ponoć wymyśli "coś nowego".
http://www.youtube.com/watch?feature=pl … G0GsG3Nvvc
Próbka dueliingu, który wchodzi z przyszłym patchem.
Ostatnio edytowany przez Dx51 (2013-01-18 00:32:39)
Pvp jest świetne, bo ile można farmić. Ale jest jeden problem. Jeśli obrażeń nie obniżą to będzie źle, jak sam widzisz, barb przeciwko DH to jakieś 10 sekund roboty. 10k x3/4 i nikt nie jest w stanie tego przeżyć. Teraz i tak monk dostanie boosta no i będzie znów można wykorzystać różne buildy.
Z jednej strony brak balansu klas, z drugiej gościa, co ma sprzęt za ileśtam milionów, nawet nie zarysuję. Żeby nie okazało się, że duele będą tylko dla tych, co Diablo na inferno nosem wciągają...
Problem jest że w tej grze dobry artefakt może kosztować 1000 a na drugiej aukcji taki sam przedmiot kosztuje 100000 i gdzie tu logika. Ktoś kto posiedzi trochę na aukcji kupi sobie za grosze wypasiony sprzęt i wymiata a ty jak sam zbierasz wyposażenie to w plechy dostajesz nie ma już tej satysfakcji jak coś ciekawego z potwora wyleci bo na aukcji za półdarmo da sie to pewnie kupić.
Logiki na aukcji dużej nie ma. Ale i tak nie kupisz tanio wypasionego sprzętu. A satysfakcje masz jak dropniesz item wartego dosyć sporo euro ;P I tak gra nie jest jakaś wciągająca przynajmniej według mnie. Lepsza była dwójka a o jedynce dużo wypowiedzieć się nie mogę
Wiadomo coś na temat obniżki ceny gry [np. do 49.90 lub 99.90]
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-03-22 09:08:54)
nie masz na co liczyć:D
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
Oficjalnie pewnie przez lata nie zejdzie do stówki. Za to możesz poszukać na Allegro ledwie napoczętych kont z nietrafionych prezentów itp. Za osiem dych można czasem dostać takie, które od nowego różni jedynie paręnaście ecziwmentów.
W promocjach sklepowych za 120-130 można bez większego trudu kupić. Taniej niż 110 jeszcze nie widziałem, a na stałą obniżkę cen nie ma sensu czekać. Jak się ma parcie na tę gierkę, to nie ma co patrzeć na te 30 zł. Zanim cena spadnie o koszt kilku browarów, zdąży ci się odechcieć tej gry.
Jak wyjdzie dodatek, to może się taka promocja pojawić, jak teraz w przypadku SC2.
"Skrzydła wolności" są potrzebne do działania "Serca roju", więc wbrew pozorom cena wcale nie spadła, wręcz przeciwnie, ostatnio sprawdzałem i nigdzie nie znalazłem tej gry za 70 dych, które za nią dałem jakiś rok temu. To tylko taka ułuda marketingowa.
79,98 EUR <- za tyle kupisz osobno podstawkę i dodatek do SC2
- 24%
59,99 EUR <- za tyle kupisz razem podstawkę i dodatek do SC2
więc dla tych co nie kupili będzie taniej, z czego można wnioskować, że jak wyjdzie dodatek do D3 to cena za podstawkę i dodatek razem będzie mniejsza
Po za tym przy odrobinie szczęścia możesz znaleźć niezłą okazję
Pierwszy dodatek do Diablo miał wyjść po roku, a drugi po dwóch. Rok minął a o dadatku niestety nic nie wiadomo.
Bo gra ciągle jest nieukończona (nieustanne balansowanie klas), a PVP daleko do tego, co wcześniej ogłaszano. Zamiast czyścić tę stajnię Augiasza, Blizzard pewnie lepiej wyszedłby na tym, gdyby rzucił D3 w cholerę i zrobił coś nowego, lepiej przemyślanego.
Poza tym dla ludzi, poza hardkorami na poziomach miszczowskich, ta gra niemal umarła. Już teraz czasem ciężko znaleźć party na poziomie niższym niż Inferno.
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2013-06-17 15:32:52)
Klan diabolo numer czyy , codziennie kilkanaście osóbek na TS3 , poziom postaci się nie liczy
http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/4211044276#1