Nie jesteś zalogowany.
Ja znalazłem coś takiego:
uload.to
Dla zarejestrowanych:
Download: 400kb
Pliki nie usuwane po pewnym czasie.
Maksymalnie plik może mieć 10gb. 500gb na konto.
Przy przerwanym ściąganiu można kontynuować.
frogup.com
Nie wiele mogę powiedzieć, bo nie znalazłem ramki z właściwościami serwera, a coś nie mogę dostać linku aktywacyjnego konta. Jedyne co zauważyłem, to bardzo szybka prędkość pobierania, wyciągało mi nawet do 800kb.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
frogup.com
Nie wiele mogę powiedzieć, bo nie znalazłem ramki z właściwościami serwera, a coś nie mogę dostać linku aktywacyjnego konta. Jedyne co zauważyłem, to bardzo szybka prędkość pobierania, wyciągało mi nawet do 800kb.
Jeśli o niego chodzi, niestety nie zarejestrujesz się od dawna nie działa rejestracja, a o kontakcie tez można zapomnieć. Jest to pewne 2 miesiące temu zarejestrowałem kilka kont na kilka emaili, nic nie dostałem, również pytałem się na warezach to samo.
Ostatnio edytowany przez Prototype (2012-09-03 13:00:27)
Gigabase.com
Up to 10MB — 120 days from the date of the last download
10 .. 50MB — 120 days from the date of the last download
50 .. 250MB — 120 days from the date of the last download
More than 250MB — 120 days from the date of the last download
Maksymalny plik: 2GB
Transfer miałem powyżej 1MB/s
Szkoda tylko, że chyba bez zapłacenia za premium, to ani pliku się nie wgra ani nie zarejestruje xD no a przynajmniej z tego co pamiętam na to wychodziło, plus to szybkie ściąganie, ale co po nim jak nie idzie wrzucić pliku
Ja dalej czekam na powrót megaupload:
http://www.conowego.pl/aktualnosci/kim- … adem-6626/
Up: to potrwa, wbrew szumnym zapowiedziom.
Ty dulowaty userze!
można też w necie wyczytać ,że filesonic przeszedł już do historii . Bo zamknęli go na amen -_-
Dzisiaj zaczęło na MF wywalać info o tym, że niektóre rodzaje plików mają ograniczony dl. Gdy kliknąłem na link, jaki pojawił się z tą informacją, znalazłem tam między innymi coś takiego:
Our Free subscription has file limitations. These certain file may be shared up to 10 times per week. Theses types are special archives, such as ZIP or RAR files, that are encrypted, password protected, or split into pieces.
Biorąc pod uwagę, że większość moich plików ma ponad 200mb, to przydatność MF staje się dyskusyjna
GG: 1677958
i wkoncu się dobrali do MF, ech...
Choć jeśli coś podzielone, a potem spakowane to chyba jest ok, nie?
Wierze w Dot.Com'a
Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2012-10-13 20:49:38)
Trzeba będzie poeksperymentować, bo szkoda by było zrezygnować z takiego serwisu.
Jeśli uda mi się do czegoś dojść, to na pewno o tym tu napiszę
GG: 1677958
Prawdopodobnie wystarczyłoby zmienić rozszerzenie na np. txt i dać instrukcję, na co ludzie mieliby sobie sami pozmieniać.
Stary dobry rapidshare stał się znowu używalny.
Stary dobry rapidshare stał się znowu używalny.
Faktycznie, ściąga mi z maksymalną prędkością. Chyba w ich oczach widmo żniwiarza nad MU zniknęło.
Ale co skasowali, to skasowali. Miałem tam Dragon Balla i wszystkie odcinki poszły. Więc można sądzić, że teraz bardziej pilnują.
Ostatnio edytowany przez SoheiMajin (2012-10-14 12:38:46)
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
haitani napisał:Stary dobry rapidshare stał się znowu używalny.
Faktycznie, ściąga mi z maksymalną prędkością. Chyba w ich oczach widmo żniwiarza nad MU zniknęło.
U mnie idzie 1/3 łącza ale przynajmniej stabilnie. Znowu wracam do ściągania rzeczy z warezów a nie przez torrenty
kostek00 napisał:haitani napisał:Stary dobry rapidshare stał się znowu używalny.
U mnie idzie 1/3 łącza ale przynajmniej stabilnie. Znowu wracam do ściągania rzeczy z warezów a nie przez torrenty
Hahaha, mam tak samo.
A co wy na BOX?
Gratis pliki do 100 MB. W dzisiejszych czasach strasznie by trzeba było rozdrabniać.