Nie jesteś zalogowany.
Dragon23 napisał:CGI. Fuj.
Też z początku miałem "WTF? Robią z tego lvie-action?", a później Goku w pełni animowany na styl współczesnych openingów do gier i KAI... Jak mam czekać rok na ten film, a później mieć zawód na animacji 3D-CGI jak w Berserku, to podziękuję...
Dynda mi ten film, ale ciekawy jestem z kim Goku przyjdzie się w nim zmierzyć.
Dynda mi ten film, ale ciekawy jestem z kim Goku przyjdzie się w nim zmierzyć.
Ja obstawiam, że pokażą walkę, podczas której zaczyna się seria GT.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dynda mi ten film
ale ciekawy jestem
Sam nie wiesz czego chcesz.
Ostatnio edytowany przez Dx51 (2012-07-28 21:35:46)
Ja obstawiam, że pokażą walkę, podczas której zaczyna się seria GT.
Nie pokażą, bo nie ten czas akcji, a dodatkowo scenarzysta zauważył, że DBGT ma w dupie.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Zarathustra napisał:Dynda mi ten film
ale ciekawy jestemSam nie wiesz czego chcesz.
Jestem tylko zaintrygowany kogo wrzucą na przeciwnika dla Goku, który pierdnięciem może rozwalić galaktyki. Nie mam nawet zamiaru tego filmu oglądać.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2012-07-28 22:29:14)
Pewnie kogoś silnego.
Pewnie kogoś silnego.
Mistrz!
Pewnie kogoś silnego.
Pewnie kogoś silnego.
+1
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Teaser w lepszej jakości oficjalna stronka i PL. Nic specjalnego...
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Cała ludzkość na to czekała
Yeah, right. Wmawiajcie sobie to dalej.
I zacytuję od razu jeden komentarz z innego teasera DBZ2013:
the animation doesnt look that good, i miss the old dbz style animation, thats the real esscence of dbz, now it looks like naruto animation
Trailer z yt napisał:Cała ludzkość na to czekała
Yeah, right. Wmawiajcie sobie to dalej.
Kto sobie wmawia?
the animation doesnt look that good, i miss the old dbz style animation, thats the real esscence of dbz, now it looks like naruto animation
Jakiś burak to pisał.
Kto sobie wmawia?
Autorzy teasera, czyli twórcy. Jakoś nie wierzę w to, że cała ludzkość czekała na kolejną kinówkę DBZ. Animacja CG już wygląda potwornie. Można wnioskować, że wszystkie tła będą właśnie tak robione. Co z tego, że Toriyama przy tym dłubie, jak graficznie może okazać się failem?
Zwykły chwyt reklamowy, po co się tego czepiać. Wiadomo, że "cała ludzkość" nie czekała, lol, nad czym tu dyskutować?
Animacja nie wygląda potwornie. Jeśli tła mają takie być, to nie mam nic przeciwko, zawsze to jakaś odmiana. Gdzie tu fail? W Berserku ponoć tła były w porządku, a cała reszta animacji kiepska. Dla mnie to nie wygląda na CGI, tylko "live action", jak sam zauważyłeś. Ale jeśli to jednak suche CGI, to chyba niezłe, skoro jest tak realistyczne.
Powstanie tego filmu kinowego daje nadzieję ,że może powstanie kolejna seria DB:)
Ale smucisz. Po co ci nowa seria???
Niemniej jednak na 90% zanimują gniot pt. Dragon Ball SD, ale czy naprawdę warto? Spin off miał niezły start i w ogóle fajnie się zapowiadał, lecz teraz to już tylko odgrzewany kotlet...
Czy nielepiej wrócić i odświeżyć sobie oryginalną serię niż patrzy na przecukierkowane "kaie"?
Bądź co bądź, co kto lubi.
Niemniej jednak na 90% zanimują gniot pt. Dragon Ball SD, ale czy naprawdę warto?
Pewnie, to niezła komedia. Ostatnie rozdziały nie wiem, bo nie czytałem, ale chyba też śmieszne.
Może i smucę :p lecz chętnie obejrzałbym kolejną serię DB. Nawet manga DB AF mi się podoba, choć DB GT było trochę za krótkie.