Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Obejrzałem film i zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Spodziewałem się całkowicie tępego mordobicia, do którego przyzwyczaiły nas inne filmy kinowe z uniwersów Smoczych Kul (chociaż kilka było całkiem fajnych), tymczasem przez 2/3 filmu prawie w ogóle się nie leją! W zasadzie w tym filmie zawarto wszystkie elementy, za które niegdyś pokochałem DB. Dla fanów pozycja obowiązkowa. Gdybym swojego czasu nie wykorzystał całej energii kosmicznej, to pewnie bym ten film przetłumaczył, hehe.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2013-09-15 23:00:26)
Ja dopiero pobieram film który jest dla mnie pozycją obowiązkową. Zastanawiam się czy ktoś z ANSI przetłumaczy ten tytuł . Tak czy siak będzie się działo .
Film jest fajny i obowiązkową pozycją każdego fana DB.
Chyba jest to pierwszy film, w którym użyto grafikę 3D, co trochę odrzuca, ale za to nadrabia ładną kreską i dynamiką walk.
Jest to dla mnie 3 film DB, który warto oglądnąć kilka razy.
Film może i obowiązkowy dla fana DB, ale dobre to to napewno nie jest
Ostatnio edytowany przez bandzior69 (2013-09-16 12:42:15)
Ej, kolego, spoilery dajemy w odpowiednie tagi.
Miała wyjść rozpieruducha
Kto niby tak powiedział? Dragon Ball to wbrew pozorom nie bezsensowna nawalanka, o czym niektórzy zapominają, ale także "komedyjka dla małych dzieci".
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
No proszę cię.
Dokładnie, w tym filmie, chyba bardziej skupili się na humorystycznej stronie DB, bo żadnego poważnego wątku w stylu, podbije ziemie, potem kosmos, a potem wszystko rozjebie, nie było.
Walka tak dynamiczna, że na większym ekranie, aż oczopląsu można dostać.
A pomysł na Bossa, jak dla mnie był ciekawy pomysłem,
Pomijając już, że:
Źródła:
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6