Nie jesteś zalogowany.
Ponieważ
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
źle pamiętasz.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
A być może. Pamiętam
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Foris napisał:Czyli, że co?? Bo ja np. nie rozumie co się teraz niby stanie!!!
Proste, będzie pokazane jak Kirito gra w kolejną grę, a z nim pewnie Asuna skoro znają swoje prawdziwe imiona i nazwiska.
Pokaż spoilerHmm, akurat Asuna nie przebudziła się w prawdziwym świecie Co nie zmienia faktu, że w ALO będzie...
to z jakiej racji kiritio sie obudzil skoro on tez niby zginol?
Bo anime przedłużyło sceny śmierci dla dramaturgii, w LN to wszystko stało się w ciągu tych 10 sekund (które co prawda wprowadzono chyba dopiero w jakiejś historii pobocznej), więc nie zdążyło ich zabić.
Ogarnijcie się proszę.
http://i.qkme.me/36hw97.jpg
Ogarnijcie się proszę.
Przecież pisze do czego to jest , skoro wiesz nie musisz wchodzić.
Ostatnio edytowany przez Soivon (2012-10-10 16:52:30)
Soivon po pierwsze od czegoś jest tag spoiler. Po drugie to że temat jest o danym anime może oznaczać nie tylko rozmowę od ekranizowanych i nie ekranizowanych częściach LN ale też o samym anime i odcinkach które do tej pory wyszły! Po trzecie jeśli czegoś nie dasz w spoiler to można przeczytać zanim się człowiek zorientuje że to spoiler.
Ostatnio edytowany przez Foris (2012-10-10 17:23:03)
Ech, dajcie do nazwy tematu "spoiler" i nie będzie kłopotu. Ludzie, to przecież ansi jest, nie wiem, o co wam chodzi.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Imo w tagach 「spoiler」 powinno lądować wszystko co nie dotyczy aktualnie wyemitowanych odcinków.
Ale nie ma tutaj żadnych regulacji, więc... .
Zaktualizowałem link do YT - ciekawe ile tym razem powisi .
Tak odnośnie 15 odcinka:
Po 15 odcinku mogę jednoznacznie powiedzieć, że to:
@Hristmas, przecież to jest na podstawie nowelki. Zapytaj się kogoś, kto to czytał, jak tam jest (a pisali, że zakończenie tego "elfiego świata" jest lepsze niż SAO. Mieć tylko nadzieję, że nie schrzanią tego).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-10-15 16:53:35)
Po 15 odcinku mogę jednoznacznie powiedzieć, że to:
Pokaż spoilergówno
Nie, że jestem jakimś haterem, ale to naprawdę tak wygląda.
Jesteś
Obrót całej historii o 360 stopni
Ciekawe, co się obróciło. 0/10
i to jeszcze jakiś idiotyczny
Pokaż spoilerelfi świat? da faq.
Oglądasz anime, którego akcja w większości się dzieje w grze komputerowej rpg i się czepiasz elementów fantastycznych? 0/10
Obrót całej historii o 360 stopni i to jeszcze jakiś idiotyczny
Pokaż spoilerelfi świat? da faq.
360? Znaczy to samo?
180 jak już
Bodziuś, cicho, to miało zostać wyśmiane później