Nie jesteś zalogowany.
Bo ostatnimi czasy wychodzą tylko gnioty (z drobnymi wyjątkami)?
Gnioty zawsze były i zawsze będą, tak samo jak i psioczenie na nowe czasy i pokolenia.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Foris napisał:jak na razie dla mnie jest to najlepsze anime roku 2012.
To same gnioty musiałeś oglądać .
Skoro gniota uważa za najlepsze anime 2012, to pewnie tak.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Skoro uważacie to anime za takiego gniota to dlaczego w ogóle zaglądacie w ten temat? Masochiści czy jak? Kiedy mi się jakieś anime nie podoba nie czuje potrzeby zaglądania na tematy jemu poświęcone, może mi ktoś wytłumaczyć czym kierują się takie osoby?
Głupotą?
Foris, gimbusku drogi, na nazi każdy ma prawo napisania, że anime xyz jest gniotem. Wyjdźże stąd i nie wracaj.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Głupotą?
Jakby to było czymś nowym na tym forum. Co do nowego odcinka SAO... Ile jeszcze razy przedstawią w anime "wariata chcącego opanować świat poprzez zawładnięcie i eksperymentowanie na ludziach" (czyli Sugou)?
Kiedy mi się jakieś anime nie podoba...
A gdzie ja napisałem, że mi się nie podoba?
Ostatnio edytowany przez Sado (2012-10-28 19:48:30)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
I już wiemy, że po tym odcinku będzie shitstorm grafik z Suzuhą na pixivie. xD
Foris napisał:Kiedy mi się jakieś anime nie podoba...
A gdzie ja napisałem, że mi się nie podoba?
Chyba chodzi o tą wypowiedź:
S(s)A(ł)O - nuda, nuda, nuda. Da się to oglądać, ale nie ma mowy o żadnych fajerwerkach. Typowy przeciętniak.
Tak serio, to nie czaję czemu ludzie taki kult wokół tego budują. Ogląda się dosyć przyjemnie, ale bez przesady...
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2012-10-31 13:03:27)
SAO to typa anime głupkowate ale fajne. Chyba każdy w szkole albo klasie osobę która robiła z siebie głupka przy każdej okazji, wtedy śmiałeś/aś się z niego, pomimo że nie było to ani mądre ani fajne. Z SAO jest tak samo.
Może dlatego, że w 2012 roku to top2 action/fantasy/drama anime.
Lepsze było Fate/Zero choć można się spierać, biorąc pod uwagę, że to podzielona seria i tylko druga (słabsza) połówka była emitowana w 2012. AW był wyrzygliwie nudny od jakiegoś 11 epa, cała reszta akcji/fantasy się nie liczy.
"Lepsze", pod względem fabuły czy postaci, pozycje to już inne gatunki.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Takim sposobem, to każdy gniot może być numero uno .
Swoją drogą, to SAO jest pierwsze w Top 10, ale w: Anime, które zostanie zapomniane w przeciągu kilku lat.
Parę obrazków z nadchodzącego odcinka:
Wiemy już kto "zaśpiewa" na CD dołączanym do drugiego BD&DVD:
> "Memory Heart Message" - Sachi (CV: Saori Hayami)
> "☆Lovely Super Idol☆" - Silica (CV: Rina Hidaka)
30 sekundowe sample do przesłuchania
Tak serio, to nie czaję czemu ludzie taki kult wokół tego budują. Ogląda się dosyć przyjemnie, ale bez przesady...
+1
Hmm, wyniki sprzedaży 1 voluma SAO za ubiegły tydzień (pierwszy):
Blu-ray:
DVD:
Ostatnio edytowany przez KieR (2012-11-01 12:59:12)
Takim sposobem, to każdy gniot może być numero uno .
Swoją drogą, to SAO jest pierwsze w Top 10, ale w: Anime, które zostanie zapomniane w przeciągu kilku lat.
A tutaj lista top 10 po angielsku http://www.sankakucomplex.com/2012/10/3 … few-years/
zestawienie śmiesznie wygląda porównując z http://www.sankakucomplex.com/2012/10/3 … for-years/ bo 2 tytuły są tu i tam:P
edit
@down
Oj, nie analizowałem listy i wpisałem, że 2 tytuły to tak było w pierwszych komentarzach:)
Ostatnio edytowany przez Tomeis (2012-11-01 22:16:10)
2? Ja tam naliczyłem ze 4 - k-on, madoka, railgun, hyouka. Świadectwo, że fani i antyfani nie mogą się mylić i coś w tych produkcjach jest
FAiM
W skali sezonu czy roku i owszem. Zresztą - nawet wśród gniotów, któryś musi być pierwszy, a któryś ostatni. ;]
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Ciąg dalszy fanseriwsu z Sugu .
Ostatnio edytowany przez FAiM (2012-11-03 20:08:32)
@up, ciekawy, nawet bardzo, ten fanserwis.
Ostatnio edytowany przez JanuszQ (2012-11-03 21:38:25)