Nie jesteś zalogowany.
Whoa! Zabierałam się za tą serię od taka dawna, a teraz już nie ma mowy by ją nadal odkładać =D
Wielkie dzięki!
Nie będę musiał użerać się z Vuze. Wielkie dzięki za hardek.
Możesz podawać w najnowszych postach osobne linki do hardsubów, a w pierwszy poście link do folderu? Bo JDownloader2 ma problemy z uzyskaniem linków z folderu, a na MEGA nie ma czegoś takiego jak PPM->Skopiuj link dla odwiedzającego folder.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-05-03 19:23:13)
Piąty odcinek bajki o cyck... znaczy się o syrenkach.
Zmogło mnie choróbsko, więc tłumaczenie zrobione trochę na zasadzie "byleby było". Dobijające gry słowne, długaśne zdania oraz filozoficzny bełkot sprawy nie ułatwiły. Po prostu ostrzegam, że jakościowo mogą w wielu aspektach "z lekka" kuleć. Może kiedyś, jak mi się zachce, zrobię wersję poprawioną (pewnych rzeczy do poprawki jestem już świadom teraz, ale po prostu nie mam siły nad tym myśleć), ale wątpię, by mi się chciało.
Jednocześnie dodaję dla mas drugi odcinek tej bajki (jest już na shindenie z napisami innego autora).
Camizi człowieku kuruj się, a nie suby w głowie
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Dzięki, jak zawsze świetnie