Nie jesteś zalogowany.
Bądź słowny i podaj link, bo inaczej gówno warte takie biadolenie. Jeśli konkurencja w Polsce jest, to sklep w naturalny sposób zginie. A jest biedna. Nie rozumiem tylko, po co go atakujesz, jakby te ceny dotykały Cię co najmniej osobiście, lol.
Ostatnio edytowany przez SoheiMajin (2012-11-20 01:34:51)
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
ale to nadruk z postaciami z ANIMU i jak śmiesz, bodziominatorze, porównywać!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Bądź słowny i podaj link, bo inaczej gówno warte takie biadolenie. Jeśli konkurencja w Polsce jest, to sklep w naturalny sposób zginie. A jest biedna. Nie rozumiem tylko, po co go atakujesz, jakby te ceny dotykały Cię co najmniej osobiście, lol.
Akurat tutaj Tanis ma rację. Przy dużych zamówieniach ceny są śmiesznie małe.
Sprawdź sobie choćby tutaj. Powyżej 1000 sztuk masz 7 zł netto za koszulkę i nadruki od 1,50. Jak w poprzedniej firmie, w której pracowałem, robiliśmy tego typu zamówienie, to koszt koszulki z 3 nadrukami jednokolorowymi i jednym w pełnym kolorze wyszedł coś koło 10 zł (zamówienie na jakieś 2000 sztuk).
Ostatnio edytowany przez Besamir (2012-11-20 10:54:21)
Sprawdź sobie choćby tutaj. Powyżej 1000 sztuk masz 7 zł netto za koszulkę i nadruki od 1,50. Jak w poprzedniej firmie, w której pracowałem, robiliśmy tego typu zamówienie, to koszt koszulki z 3 nadrukami jednokolorowymi i jednym w pełnym kolorze wyszedł coś koło 10 zł (zamówienie na jakieś 2000 sztuk).
Tak, tylko że w przypadku takich sklepów raczej mają sprzedaż detaliczną. Szczerze wątpię, żeby mieli przynajmniej 100-200 zamówień naraz.
Besamir napisał:Sprawdź sobie choćby tutaj. Powyżej 1000 sztuk masz 7 zł netto za koszulkę i nadruki od 1,50. Jak w poprzedniej firmie, w której pracowałem, robiliśmy tego typu zamówienie, to koszt koszulki z 3 nadrukami jednokolorowymi i jednym w pełnym kolorze wyszedł coś koło 10 zł (zamówienie na jakieś 2000 sztuk).
Tak, tylko że w przypadku takich sklepów raczej mają sprzedaż detaliczną. Szczerze wątpię, żeby mieli przynajmniej 100-200 zamówień naraz.
100 sztuk koszulek białych takich jak w Hinakamasutra kosztuje troszeczkę ponad 4zł netto ;] + papier do wprasowanek i łala mamy "byznesa"
PS Proponuję sklepowi wprowadzić podpaski dla kobiet z podobizną naszego słońca Peru i "bula i nadzieji" ; ] oraz na głównej stronie uhonorować naszego dzielnego doktora chemii ;]
Ostatnio edytowany przez Tanis (2012-11-20 13:41:24)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Widziałem to. Najtańszy nadruk 21 zł, materiał 14. I wychodzi magiczne 35. Teraz czekam na wiązankę skierowaną w ten sklep
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
bodzio napisał:Widziałem to. Najtańszy nadruk 21 zł, materiał 14. I wychodzi magiczne 35. Teraz czekam na wiązankę skierowaną w ten sklep
Napisz do nich aby zareklamowali się na animesub. Specjalnie dla ciebie zjedziemy ich od dołu do góry
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
bodzio napisał:Widziałem to. Najtańszy nadruk 21 zł, materiał 14. I wychodzi magiczne 35. Teraz czekam na wiązankę skierowaną w ten sklep
Wiesz czym się różni sklep z drukowaniem na życzenie od sklepu z gotowymi wzorami?