Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
FAiM napisał:Teraz tylko czekać na BD do marca-kwietnia, bo pewnie zmienią z 80% .
No nie wiem. Fakt, w Bakemono zmieni sporo, ale w Nisemono to już nie za wiele.
Sam fakt się liczy, że to SHAFT, oni kończą anime dopiero wraz z wydaniem DVD/BD, nie wcześniej
FAiM napisał:Teraz tylko czekać na BD do marca-kwietnia, bo pewnie zmienią z 80% .
W sumie to nie oglądałem wersji BD Nise-, ale Sankaku mówi coś innego:
No i, tak jak napisał KieR, w końcu to SHAFT .
Hunter Killer napisał:FAiM napisał:Teraz tylko czekać na BD do marca-kwietnia, bo pewnie zmienią z 80% .
W sumie to nie oglądałem wersji BD Nise-, ale Sankaku mówi coś innego:
No i, tak jak napisał KieR, w końcu to SHAFT .
Dobra... chyba się myliłem. W Bakemono bardziej może się rzucały w oczy, ale jednak. Zresztą sam fakt, że podzielą to na odcinki już trochę zmieni .
A ja mam takie pytanie bo się trochę pogubiłem
Pokaż spoilerjestem aktualnie po drugim epku ale czy nie dopiero w ostatnich odcinkach Bakemono Araragi dowiedział się o kocim problemie Hanekawy
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
rorek napisał:A ja mam takie pytanie bo się trochę pogubiłem
Pokaż spoilerjestem aktualnie po drugim epku ale czy nie dopiero w ostatnich odcinkach Bakemono Araragi dowiedział się o kocim problemie HanekawyPokaż spoilerNeko jest sprzed Bakemono, ja pamiętam dokładnie, że było powiedziane w Bakemono, że zamienia się w kot już kolejny raz.
Pokaż spoilerI w animu, i w powieści Araragi i Oshino co chwila wspominają i robią aluzje do Hanekawy i "potwornych wydarzeń ze Złotego Tygodnia". Czy było coś konkretnie o klątwie - nie pamiętam. Tak czy siak, Nekomonogatari kończy się naprawdę niedługo przed początkiem Bakemonogatari.
Biorąc pod uwagę, że w samych książkach wydarzenia nie są pokazane chronologicznie, to kolejność ich doboru w ekranizacjach tylko dodatkowo gmatwa sprawę
GG: 1677958
Commie wydało join 4 w 1.
A bodzio ma w planach wydawać kolejne odcinki w partach po trzy linijki na skrypt.
Czyli być może za ok. 2 miechy już się coś wyda xD
Czyli być może za ok. 2 miechy już się coś wyda xD
Tylko ze przez twoją politykę cierpią użytkownicy ANSI Ja np. Czekam na na twoje subki, mimo ze cie nie znoszę jako użytkownika...:P ale cenie twoją prace.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
bodzio napisał:Czyli być może za ok. 2 miechy już się coś wyda xD
Tylko ze przez twoją politykę cierpią użytkownicy ANSI Ja np. Czekam na na twoje subki, mimo ze cie nie znoszę jako użytkownika...:P ale cenie twoją prace.
I to mi się podoba - przynajmniej szczerze się przyznałeś
W sumie pewnie nie ty jeden. Ciężko pracowałem na tę opinię w końcu.
Okładka pierwszego BD (premiera 6 marca).
Pokaż spoiler
Toto ma mieć więcej, niż jedną płytę? W TV puszczali jako całość... A, no tak... Japoński marketing.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna