Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
coellus, widać że masz małe doświadczenie z Shaftem.
Tutaj nie chodzi o to, by obejrzeć jeszcze raz, bo wyszło BD. Tylko o to, by obejrzeć - bo wyszło BD od Shaftu .
Niby drobna różnica, a wiele zmienia...
coellus, widać że masz małe doświadczenie z Shaftem.
Żadne, przyznaję się bez bicia
Ty dulowaty userze!
Przecież pisał, że będą tylko hardki.
Jak nie w jednym temacie, to w drugim.
Poza tym Katakana ma to wydać.
I na koniec zmiany w vol. 2 względem serii TV
Zainteresowała mnie dzisiaj pewna rzecz, dotycząca zapowiedzi, umieszczonej w 4 odcinku (wersja podzielona na BD) tej serii. Mianowicie pada tam tytuł "Tsubasa Tiger". Chronologicznie jest przecież "Hitagi Crab"? Ktoś wie skąd ten tytuł? Stawiam na chronologiczność emisji TV, ale to trochę dziwne rozwiązanie. W sumie wcześniej tego nie zauważyłem, albo nie oglądałem zapowiedzi.
"Tsubasa Tiger" to pierwsza historia drugiej serii ^^.
Znając Shafta, w grę wchodzi i trolling, i zwyczajny chaos.
Gdzie tam, po prostu dali zapowiedź następnego odcinka .
Obejrzałem Nekomonogatari: Kuro (oczywiście w wersji bd) i uważam, że było bardzo dobre. Za najmocniejszą stronę tego anime uznałbym oczywiście dialogi, a poza tym fanserwis (głównie I odcinek). W dodatku Shinobu była znacznie słodsza niż pamiętałem ją z Bakemonogatari. A te ogniste siostrzyczki głównego bohatera również rewelacyjne.
Najbardziej podobał mi się 1 i 4 odcinek.
Co prawda konstrukcja anime (duża statyczność scen) w połączeniu z tymi ubogimi tłami nie jest jak dla mnie zaletą, ale fanserwis i ciekawe dialogi pozwalają je obejrzeć bez większych problemów.
A zapowiedź pod koniec 4 odcinka Nekomonogatari: Kuro dotyczyła pierwszego serii Monogatari Series: Second Season. : )
8/10
Strony Poprzednia 1 2 3 4