Nie jesteś zalogowany.
Goście nie mogą przeglądać wyników ankiety.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-03-30 21:02:54)
Animu z tak głęboką fabułą, że aż zabrakło ci słów?
Nie, po prostu ten gif mówi więcej niż tysiąc słów. xD
wlasnie skonczylem tlumaczyc napisy do 1 odcinka niedlugo wrzucimy je na stronke
Obejrzałem to... i czy motyw nie jest identyczny jak w tym Chuunibyou cośtam? Do tego scena z tego gifa też mnie odstraszyła.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
ten gif mówi więcej niż tysiąc słów[nic dodać nic ująć]
It's a trap!
Czy... Czy ona nie ma majtek? Dlaczego nie ma majtek?
<KieR> robotic notes bylo niezle
Nie jest aż taka zła. Przynajmniej to nie eczy.
Pewnie sprawdzał czy mózg dobrze funkcjonuje . Btw powinni oznaczyć tą serię na +18 by nieletnie prawiczki się nie zgorszyły
Nie jest aż taka zła. Przynajmniej to nie eczy.
Co?
Miałem na myśli ecchi. Przynajmniej nie ma go w gatunkach. Chociaż fabuła jak w setkach innych.
Ciekawe ile osób obejrzało to po zobaczeniu tego GIF-a .
Ty Mefistofelesie ty.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Ja! Ale przez pierwsze 5 minut się zastanawiałem, czy nie pomyliłem animu,
ps. Po twoich gifach z Maoyuu Maou Yuusha też się skusiłem. Dziwny ten sezon.
Ciekawe, ile osób obejrzało GIF-a w slow motion
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ogólnie przyjemna bajeczka.
Mało popularny koleś - jak na razie* - który chce się skupić jedynie na nauce, by dostać się na publiczne studia medyczne. Super popularna dziewczyna, która ma tego dość, dlatego szuka fałszywego chłopaka - pech chciał, że jej celem zostaje nasz protagonista, który pod wpływem szantażu zgadza się na taki układ. Do tego dochodzi jego przyjaciółka z dzieciństwa, która - zgodnie z wszelkimi prawidłami animu - podkochuje się w nim, jednak boi się to okazać.
* wg openingu, wokół protagonisty będą kręciły się jeszcze dwie dziołchy. A wg Wikipedii, dojdzie jeszcze chunibyo podająca się za jego ex-dziewczynę oraz kolejna przyjaciółka z dzieciństwa, która 10 lat temu się przeprowadziła i - zgodnie z wszelkimi prawidłami animu - przyrzekła, że się pobiorą.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-01-06 15:30:55)
Po obejrzeniu gifa i paru stron mangi. "O... Szykuje sie jakas fajna zboczona bajka!"
Ostatnio edytowany przez rika09 (2013-01-06 15:42:56)
"po winstalowaniu wszystko dziala samoczynnie i nie mozna tego zatrzymac..."