Nie jesteś zalogowany.
Spróbuje oglądnąć. Zobaczymy, czy warto.
Pewnie nie, ale przetłumaczył już wszystkie swoje animce i nie miał się za co wziąć. Wybór padł na to coś. Choć proponowałem mu Ranmę.
Z Ranmą się pomyśli po wyjściu BD (za pół roku?). xD
Z Ranmą się pomyśli po wyjściu BD (za pół roku?). xD
Zbierać logi, robić zrzuty ekranu. Teraz się nie wywiniesz
Dzięki za relka. Jw. Czekam na Ranmę
Besamir napisał:Z Ranmą się pomyśli po wyjściu BD (za pół roku?). xD
Zbierać logi, robić zrzuty ekranu. Teraz się nie wywiniesz
Haha, nie ma tak łatwo. Się przemyśli != Na pewno zrobię.
Trzeci do pobrania.
Nie można pobrać 3 odcinka, wyskakuje komunikat o tym iż plik jest uszkodzony
Że co
Jak klikam pobierz, to wyskakuje komunikat [ nie można otworzyć video, bo jest uszkodzony]
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-01-27 18:31:24)
Że co
Jak klikam pobierz, to wyskakuje komunikat [ nie można otworzyć video, bo jest uszkodzony]
Przyjrzyj się linkowi i zastanów się, co twoja przeglądarka chce zrobić po kliknięciu.
<KieR> robotic notes bylo niezle
Jeżeli nie trolujesz to sprawdź inną przeglądarę, bo mi tu normalnie hula
Sprawdziłem na chromie i rzeczywiście działa. Tylko jak zwykle mozilla ma jakieś fochy. Dzięki za pomoc. Koniec spamowania
Trzeba do tego oglądać Zettai Karen Children?
Trzeba do tego oglądać Zettai Karen Children?
Moim zdaniem nie, bo to animu, opowiada o początkach głównego bohatera za nim poznał bohaterki z zkc. Tylko pojawiają się co niektóre postacie z głównej serii[ jak nie oglądniesz 1 serii , to nie będziesz wiedział kim one są] Ale jak kto woli
Właśnie nie za bardzo podoba mi się motyw z tymi dziewczynkami, znaczy widzę je na plakacie i już mnie wkurzają, a to wygląda (plakat) nieco lepiej.
Jeżeli nie trolujesz to sprawdź inną przeglądarę, bo mi tu normalnie hula
Sprawdziłem na chromie i rzeczywiście działa. Tylko jak zwykle mozilla ma jakieś fochy. Dzięki za pomoc. Koniec spamowania
Pod Firefoxem wystarczyło kliknąć PPM i wybrać "Zapisz element docelowy jako...".
Thebassa starał się nakierować na prawidłowy tok postępowania, ale ludzie jak zwykle wolą bardziej pracochłonny sposób.
Ostatnio edytowany przez marc99 (2013-01-27 19:52:27)
Moim zdaniem nie, bo to animu, opowiada o początkach głównego bohatera za nim poznał bohaterki z zkc.
Poważnie, odstaw ten ruski spirytus, bo Ci najwidoczniej szkodzi.
Unlimited to akurat historia alternatywna, więc za nic w świecie nie wsadzisz jej gdzieś w akcję poprzedniego ZKC. Weź pod uwagę, że
Właśnie nie za bardzo podoba mi się motyw z tymi dziewczynkami, znaczy widzę je na plakacie i już mnie wkurzają, a to wygląda (plakat) nieco lepiej.
Powiem tak, pierwszych naście odcinków pierwszej serii to głównie wprowadzenie do akcji, więc pupy nie urywa. Natomiast potem jest coraz lepiej. Historia się rozkręca i robi dużo ciekawsza. Co prawda samo anime jest znacznie ugrzecznione w stosunku do mangi. Widać chcieli trafić do szerszego grona odbiorców. Muszę się w końcu zabrać za czytanie mangi, ale jakoś nigdy nie mogę znaleźć czasu.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-01-27 20:00:09)