Nie jesteś zalogowany.
Do pobrania odcinek 141.
Btw. możesz zdradzić jaki sezon[odcinki] oglądnąć przed daną kinówką, by nie mieć potem problemów z seansem xdx
Fajnie, że ktoś tłumaczy tą serie, ale poczekam na wydanie all odcinków, chociaż, wiem że to bardzo mało prawdopodobne. Po angielsku nie chce mi się w ogóle oglądać, a przymierzałem się kilka lat hehe. Przydałyby się odrębne napisy, tak wiem, że to softy, ale ja już mam na dysku od dawna wszystkie odcinki i każdy nowy
Fajnie, że ktoś tłumaczy tą serie, ale poczekam na wydanie all odcinków, chociaż, wiem że to bardzo mało prawdopodobne. Po angielsku nie chce mi się w ogóle oglądać, a przymierzałem się kilka lat hehe. Przydałyby się odrębne napisy, tak wiem, że to softy, ale ja już mam na dysku od dawna wszystkie odcinki i każdy nowy
Człowieku, tej serii nie da się oglądać za jednym zamachem. Monotonność (tylko zabójstwa) i brak ciągłości oraz konsekwencji dojrzewania (tzw. System Sazae-san (Gintama )) serii da ci się we znaki po 50-200 odcinkach pod rząd (już kilka osób mi się żaliło, jak oglądało po eng i chyba najwytrwalszy wytrzymał do 220 odcinka). Lepiej oglądać z odstępami czasu.
Btw. możesz zdradzić jaki sezon[odcinki] oglądnąć przed daną kinówką, by nie mieć potem problemów z seansem xdx
Wystarczy zobaczyć na anidb datę premiery filmu i znaleźć, który odcinek był emitowany przed lub w ten dzień.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-18 19:36:00)
Ech, znowu...
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-18 19:35:40)
Spaiki napisał:Fajnie, że ktoś tłumaczy tą serie, ale poczekam na wydanie all odcinków, chociaż, wiem że to bardzo mało prawdopodobne. Po angielsku nie chce mi się w ogóle oglądać, a przymierzałem się kilka lat hehe. Przydałyby się odrębne napisy, tak wiem, że to softy, ale ja już mam na dysku od dawna wszystkie odcinki i każdy nowy
Człowieku, tej serii nie da się oglądać za jednym zamachem. Monotonność (tylko zabójstwa) i brak ciągłości oraz konsekwencji dojrzewania (tzw. System Sazae-san (Gintama )) serii da ci się we znaki po 50-200 odcinkach pod rząd (już kilka osób mi się żaliło, jak oglądało po eng i chyba najwytrwalszy wytrzymał do 220 odcinka). Lepiej oglądać z odstępami czasu.
Uf dobrze, że ktoś mnie ostrzegł xD Z Gintamą mam duży problem oglądam już 3 miesiące i jestem na sześćdziesiątym odcinku, staram się przynajmniej jeden odcinek co kilka dni Ciekawe czy dotrwam, mam nadzieje, że potem będzie lepiej.
Po sześćdziesiątym odcinku nadal się męczysz? To lepiej sobie już odpuść, ja zwykle daję swoim znajomym granicę 61 odcinków (bo jak wiadomo, ciągłe oglądanie głupiego humoru przez kilkadziesiąt odcinków pod rząd potrafi odpychać), do końca arcu Benizakura, i jeżeli nadal nie będą przekonani, to mają sobie odpuścić (ale żaden nie odpuścił ). Jeżeli chcesz kontynuować pogaduszki, to w temacie z Gintamą, by nie zaśmiecać.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-18 20:15:53)
O jakich problemach mówisz? Filmy nie są robione na podstawie mangi, więc nie rozumiem pytania. Chyba że chcesz mieć ogarnięte wszystkie postacie, jakie pojawią się w danym filmie, ale to już inna bajka. Nie będę Ci robił wypisek do każdego filmu, bo szkoda na to czasu. Google Twoim przyjacielem jak coś.
Dzięki za info// chodziło mi o to co sugerujesz. Xdx
142. do pobrania.
@Edytka
Linki do wszystkich odcinków dalej znajdują się w pierwszym poście, wystarczy rozwinąć spoilery.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-04-29 22:14:19)
144. do pobrania.
145. do pobrania.
Linki do wszystkich odcinków dalej znajdują się w pierwszym poście, wystarczy rozwinąć spoilery.
Które nie działają, bynajmniej u mnie. A chciałem se oglądnąć.
Które nie działają, bynajmniej u mnie.
Hm.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Besamir napisał:Linki do wszystkich odcinków dalej znajdują się w pierwszym poście, wystarczy rozwinąć spoilery.
Które nie działają, bynajmniej u mnie.
A obsługę JavaScript w przeglądarce masz włączoną?
Ostatnio edytowany przez marc99 (2013-05-13 18:23:33)
Jemu chyba linki nie działają. No cóż, pobieranie plików to wyższa szkoła jazdy
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Przez Chrome działa, ale przez FF już nie, a mimo mam włączoną obsługę JS.
Przez Chrome działa, ale przez FF już nie, a mimo mam włączoną obsługę JS.
Bzdura. Sprawdziłem operę, maxthona, FF... wszystko śmiga.
Rada: wyrzuć komputer za okno.
Bzdura. Sprawdziłem operę, maxthona, FF... wszystko śmiga.
U ciebie, ale nie u mnie, więc ...
Rada: wyrzuć komputer za okno.
lol ...