Nie jesteś zalogowany.
Sami organizatorzy dali super mega poradę, że jeśli chce się wygrać, należy dawać linka wszędzie i wszystkim
Stałeś się pionkiem systemu .
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Dawanie linków jest OK, gorzej, jak w ruch pójdą skrypty, a takie głosowania zwykle tak się kończą.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Ja tam liczę, że w głosowaniu biorą udział głównie nierozgarnięte laski, które nie zadają się z informatykami
Ja tam liczę, że w głosowaniu biorą udział głównie nierozgarnięte laski...
...które większość życia spędzają na Facebooku i innych słit konkursikach.
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2013-03-07 23:36:21)
Pisząc "nierozgarnięte" miałem na myśli takie, które nie wpadną na to, żeby wstawić info na fejsbuka
Przy okazji ponawiam apel
Sorki, że nie edytuję poprzedniego posta. Chciałbym, żeby wątek był ciągle na widoku i mam nadzieję, że nikt się nie obrazi. W końcu przed końcem marca będzie można to wywalić.
Dziewczyna prosiła, żebym zamieścił tu sklecony przez nią naprędce filmik promocyjny (tak, kot nie jest tylko mój). Zainteresowanych zapraszam do oglądania
http://www.youtube.com/watch?v=enFzT240AOE
+3 ode mnie. Podłącz sobie internet mobilny od orange itp np z telefonu do kompa i głosuj 3x po czym rozłacz/połacz internet. Myślę że w godzinę jesteś w stanie wykonać taką operację 200-300 razy (ok 1000 głosów). najlepiej z jakimś modemem na usb i programem do połączeń.
Z tym łączeniem mobilnego to średnio, bo bym musiał go wyciągać i wsadzać na przemian, bo przez softa nie da rady Byłoby to niezmiernie upierdliwe, bo mam kompa stacjonarnego, bez frontowego panelu z USB.
Kurde, masz niezłą konkurencję.
Kto by pomyślał.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
No kto by pomyślał... Zwłaszcza jeśli chodzi o pierwsze miejsce. Jak lubię koty (w końcu sama jednego mam), tak ten mi się nie podoba.
Ty dulowaty userze!
To tylko dowodzi, że nie da się wygrać bez pomocy tony ludzi dobrej woli.
Przez jakiś czas myślałem, że tyłek z podium, ale już jest lepiej W dalszym ciągu liczę na Was
Gustaw rządzi.
Nie mogę się tobą zgodzić w stu procentach :p
Mną to się nie zgadzaj, stary.
Kurde no, zawsze mi mówili, że piszę jak down
Można też powiedzieć, że traktujesz ludzi/zwierzęta przedmiotowo... A ten kot to on czy ona jest?
"Jeszcze" on
Oj, to mój młodszy brat mnie zaczepił i zapytał, czy oglądam zdjęcia kotki, czy jakiegoś kociego pedałka? Taki zniewieściały kotek, w sumie niewiele się pomylił, jak widzę.
No z tym pedałkiem to prawie trafił Przez marcowanie omal nie zgwałcił swojego przyrodniego brata
Gdy dziewczyna zabiera go raz na jakiś czas do swojego domu, musi obcować z 3 innymi kotami, co nie jest do końca bezpieczne
Ostatnio edytowany przez HentaiDymon (2013-03-14 23:10:11)