Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Nie pamiętam. Lata tego nie uruchamiałem, a teraz nawet nie mam jak.
Nie ma żadnego poradnika o tym programie ;/ ?
Widocznie los nie chce, byś tłumaczył :3
Ty dulowaty userze!
Szkoda że nie da się nic z tym zrobić ,bardzo mi ten program jest potrzebny
Jak to się nie włącza?
Na forum Aegisub znalazłem podobny problem.
jfs sugeruje, że problemem mogą być sterowniki karty graficznej - więc spróbuj je zaktualizować.
A co do Meduzy, to wczytujesz angielskie napisy i tłumaczysz - więc w czym problem? Co prawda program ten nie ma automatycznego importu napisów z kontenera mkv - ale to żaden problem.
mam zaaktualizowane chyba nic z tym nie zrobimy.
Chyba wiem, w czym tkwi problem.
Tzn. udało mi się "uzyskać" identyczny błąd, otwierając plik.ass powstały z przekonwertowania .srt SubtitleWorkshopem.
Nowy plik .ass, stworzony w SubtileWorskopie automatycznie dostaje kodowanie "ansi", a do poprawnego działania .ass jest wymaganie przynajmniej unicode, a najlepiej UTF-8.
W poprzednich wersjach program otwierał taki plik z krzaczkami zamiast polskich znaków, teraz wywala crasha.
Spróbuj notatnikiem zmienić kodowanie swojego .ass.
Z drugiej strony, chyba nie trafiłem, bo tobie wyskakuje błąd zaraz przy pierwszym otwarciu Aegisuba.
A próbowałeś pobrać jakieś inne napisy tak, jak ci radzili? Weźmy np. tego Bakumana. Ściągnij i spróbuj otworzyć. Może to stworzy Aegisubowi "obraz" podstawowego pliku .ass, bo jakimś cudem go zgubił.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
@vegeta391 lipa cały czas wyskakuje to coś :
http://img22.imageshack.us/img22/544/breha.png
Przynajmniej dzięki że próbujecie pomóc ,wstawiłem ten temat jeszcze na trzech innych forach,ale tylko tutaj odpisali.
Pamiętam, że miałem podobny problem dwa razy, pierwszy przy próbie wczytania filmu, a drugi przy napisach. Do pierwszego wystarczyła aktualizacja programu, a przy problemie z napisami, tak jak użytkownik vegeta391 napisał, kombinowałem ze zmianą formatu w SubtitleWorkshop i kodowaniem i za którymś razem się udało.
(zmieniałem wersję 2.1.8 na 2.1.9. 32bit. Śmiga na XP i Win7)
@Johny2.0, jemu wywala błąd, nawet gdy na czysto otworzy program.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-03-10 01:01:58)
Przynajmniej dzięki że próbujecie pomóc ,wstawiłem ten temat jeszcze na trzech innych forach,ale tylko tutaj odpisali.
Zabawne, zważywszy na powszechną reputację ansi w internetach
Ty dulowaty userze!
Chyba najszybciej będzie jednak zrobić format.
No to lipa,myślałem że da się to jakoś naprawić ;/
Strony Poprzednia 1 2 3