Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Przy całym szacunku dla bodziowego rzemiosła (i reszty bodziewia), oglądanie *monogatari po polsku to pomyłka. Traci się zbyt wiele z tego, czego nie zgubił angielski przekład.
Powiem więcej, gdyby te napisy miały być zrobione wedle prawideł napisów profesjonalnych... ostałaby się tylko 1/4 tekstu samego tłumaczenia.
Nie wiem co jest, ale link nie działa w pierwszym poście.
Tak, wydanie może dla 10 osób. Zrobione dla własnej satysfakcji.
Jak widać linku nie będzie, ponieważ napisy dostępne tylko dla wybranych osób Osobiście nie mam z tym problemu, w końcu to Bodzia decyzja, ale jeśli sprawy tak się mają, to moim skromnym ten temat nie powinien istnieć w ogóle, bo po co?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Jak widać linku nie będzie, ponieważ napisy dostępne tylko dla wybranych osób Osobiście nie mam z tym problemu, w końcu to Bodzia decyzja, ale jeśli sprawy tak się mają, to moim skromnym ten temat nie powinien istnieć w ogóle, bo po co?
Bo, jak to zwykle bywa, zgłoszą się po napisy ludzie, o których normalnie bym nie pamiętał... i dostaną te napisy.
Sir_Ace napisał:Przy całym szacunku dla bodziowego rzemiosła (i reszty bodziewia), oglądanie *monogatari po polsku to pomyłka. Traci się zbyt wiele z tego, czego nie zgubił angielski przekład.
Powiem więcej, gdyby te napisy miały być zrobione wedle prawideł napisów profesjonalnych... ostałaby się tylko 1/4 tekstu samego tłumaczenia.
Ale to fansuby, więc dają radę . Całkiem zgrabnie to wyszło.
Bodzio, mogłeś być bardziej perfidny. Trzeba było dać tu linka z plikiem wymagającym hasła, a sam pass wysyłać znajomym.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2013-03-27 16:31:14)
Złamanie hasła to kwestia czasu zależna od mocy obliczeniowej
Po za tym obejrzałbym sobie to ale najpierw zaczął bym od Bakemonogatari które zalega u mnie na dysku więc możesz podać linka (albo i nie )
Wydane dla 10 osób, śmieszny jesteś przecież już raz udostępniłeś napisy do 1 i 2 odcinka, po czym je usunąłeś, więc każdy mógł je sobie pobrać.
bodzio napisał:Tak, wydanie może dla 10 osób. Zrobione dla własnej satysfakcji.
Wydane dla 10 osób, śmieszny jesteś przecież już raz udostępniłeś napisy do 1 i 2 odcinka, po czym je usunąłeś, więc każdy mógł je sobie pobrać.
Ty tak na poważnie?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-03-27 17:30:41)
napastnik napisał:bodzio napisał:Tak, wydanie może dla 10 osób. Zrobione dla własnej satysfakcji.
Ty tak na poważnie?
Poważnie!!!
marek2fgc napisał:napastnik napisał:Wydane dla 10 osób, śmieszny jesteś przecież już raz udostępniłeś napisy do 1 i 2 odcinka, po czym je usunąłeś, więc każdy mógł je sobie pobrać.
Ty tak na poważnie?
Poważnie!!!
Shindeniada na całego....
Pr0 tip: napisy do serii tv to nie napisy do wydania serii bd. Bo w końcu Shaft.
Edit: ktoś mnie ubiegł.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-03-27 17:36:15)
@Up
Pomijając fakt, że to nie są te same napisy.
Dobrze się składa bo je posiadam, więc w każdej chwili mogę je wstawić wtedy sobie sprawdzicie czy są te same czy nie są.
Shindeniada na całego....
Nie wiem co masz do Shindena, ale ja go nigdy nie reprezentowałem ani żadnego innego portalu, tylko nie lubię ludzi twojego pokroju, cholernych samochwał którzy mówią mam ale nie dam. Jak nie chcesz tego nikomu rozdawać to po cholerę zakładasz ten temat?
Hunter Killer napisał:@Up
Pomijając fakt, że to nie są te same napisy.Dobrze się składa bo je posiadam, więc w każdej chwili mogę je wstawić wtedy sobie sprawdzicie czy są te same czy nie są.
Tak, zrób to, ban czeka
bodzio napisał:Shindeniada na całego....
Nie wiem co masz do Shindena, ale ja go nigdy nie reprezentowałem ani żadnego innego portalu, tylko nie lubię ludzi twojego pokroju, cholernych samochwał którzy mówią mam ale nie dam. Jak nie chcesz tego nikomu rozdawać to po cholerę zakładasz ten temat?
Było to już wyjaśnione.
Przeczytaj wątek i wróć, gdy zrozumiesz.
Ew. dla zabicia czasu poczytaj to: http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=257863
Twoja dalsza polemika możliwa na pm, ciągnięcie tego w tym temacie skończy się czystką moda.
Sam bodzio wywołał koniec, więc koniec. Kto dostanie relka, może się wypowiedzieć. Kto chce prosić o relka, niech prosi, ale o polityce wydawniczej koniec. Więcej dymu niż ognia
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Było za dużo pm-ek i ktoś z proszących nie dostał patcha. Proszę się przypomnieć na pm.
Bardzo fajny przekład, miło oglądało się pierwszy odcinek. Oby tak dalej, Bodzio
Chętnie przetestuje Twoje wypociny,
o ile wykończysz tę serie???
Drugi odcinek gotowy.
Wyszedł drugi vol bd, wiem o tym i proszę mi nie przypominać. I tak czekam na Schwarz
Tłumaczenie (poza dodatkowymi scenami) jest, więc długo to chyba nie zajmie (licząc od wydania 2 vola przez wymienioną wcześniej grupę).
Odnośnie innych projektów - zrobiłem sobie przerwę. Myślę, że przez cały okres wiosennego i letniego sezonu anime najwyżej coś obejrzę, tłumaczyć nie będę (poza tym, co już jest przetłumaczone i leży). Po Votomsie czuję się wyczerpany.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-04-08 22:25:04)
Ostatnio edytowany przez Maryskowo (2013-04-15 19:12:20)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna