Nie jesteś zalogowany.
Dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane.
Co do znaku interpunkcyjnego to mogłeś sobie odpuścić - każdemu się zdarza, nawet inżynierowi, który zawsze był nogą z polskiego.
A kolega z której choinki się urwał? Od kiedy inżynier musi być matołem z polskiego?
@bodzio
Nie chciałem robić bałaganu w temacie dlatego prosiłem na PW.
1. Tak, czytałem. I dalej nie rozumiem, dlaczego tak Wam zależy na tym, żeby torrent pożył kilka dni dłużej, skoro obok można wstawić link do MEGA/innej chmurki/rapida/chomika/czegokolwiek i mieć za miesiąc spokój z pytaniami i prośbami typu: wyseeduje ktoś? itp.
Gdybyś miał jakieś profity z tego, że ktoś ściąga z torrenta to bym jeszcze rozumiał, ale w tym wypadku nic nie przychodzi mi do głowy. Ja tylko zaproponowałem alternatywę, a lepsza metoda powinna obronić się sama.
Co do żywotności torrentów - wiem jak to wygląda jeśli chodzi o wstawki z polskimi hardkami/lektorem, gdyż na moje nieszczęście jestem maltretowany przez całą rodziną o ściąganie takich filmów - im bardziej niszowa produkcja tym krócej żyje. Sam preferuje oryginalne audio i napisy pl/eng.
2. No nie widziałem i dlatego hejt coellus wobec mnie o wrzucanie na serwery, gdzie ktoś inny też tak robi i jakoś się tam nie czepia, wydaje mi się dziwny.
No tak, posty piszą dwie różne osoby, tylko skąd mam wiedzieć, że nie tłumaczycie tego jako grupa, skoro przy obu wstawkach jest jak byk napisane [b&b justaway]? Nie mam zbytnio czasu na dogłębne przyglądanie się strukturze danych grup - ja po prostu ściągam anime i oglądam tak do rozluźnienia po pracy. Wole oglądać anime z polskimi napisami, ale angielskie też mogą być.
3. A toż dlaczego nie chcesz dać ludziom wyboru? Przecież to taka fajna rzecz.
@marek2fgc
No tak to już jest w internetach i naszej kochanej ojczyźnie.
@up
Z tej co rośnie w Poznaniu
Wcale nie musi być matołem (o ile można nazwać kogoś matołem za zrobienie drobnego błędu). Nigdy jakoś nie przykładałem się do nauki naszego ojczystego języka - były ciekawsze rzeczy do robienia niż pisanie kilkustronicowych esejów czy innego pseudobełkotu, przez co jechałem raczej na tych niższych ocenach podczas mojej edukacji.
Jeszcze raz przepraszam wszystkich czytających za robienie bałaganu w temacie. Człowiek chciał dobrze, a wyszło jak wyszło. Idę spać bo o 5 do roboty trzeba wstać. Wszelkie uwagi, odpowiedzi odnośnie moich wypocin kierować na PW, bo przez resztę tygodnia jestem zawalony przy projekcie i raczej nie będę mógł się bronić przed oskarżeniami jaki to ja jestem be/fuj, że wrzuciłem anime an MEGA, bo chciałem pomóc.
Dobranoc.
Ostatnio edytowany przez tig (2013-09-09 23:29:33)
Wiadomo coś na temat napisów do OVA?
Ale w jakim sensie? Jak na razie ang. suba nie widać, ale UTW robiło Petit Gargantię, więc może i 14 ep przetłumaczą.
dzięki wielkie bodzio za link do torrenta, co do OAV SnG, jest już do pobrania odcinek 14 od grupy [Nubles-C.U.T.E] w 720p.
od grupy [Nubles-C.U.T.E]
Że niby od kogo?
Nubles ripuje profesjonalne napisy z nośników.
Masz opis:
This uses the official subs on the disc modified, as well as UTW’s opening and ending, and also Styling.
Jeżeli nie wiesz, kim są Nubles, to znaczy, że nie oglądałeś Yamato 2199 i 009 Re:Cyborg.
To może od razu zapytam, czy będzie można liczyć na zbiorczego torka czy trzeba targać pojedynczo?
Ty dulowaty userze!
To może od razu zapytam, czy będzie można liczyć na zbiorczego torka czy trzeba targać pojedynczo?
Dołączam się do zapytania/prośby, bo do świąt mam bardzo ograniczoną możliwość ściągania torrentów.
Ostatnio edytowany przez reddd (2013-10-31 22:31:24)
Nie. Wolę nie obiecywać. Bo potem i tak tylko ja seeduję te zbiorcze torki, rzadko kto się dołącza (czasem 1-2 osoby).
Nie. Wolę nie obiecywać. Bo potem i tak tylko ja seeduję te zbiorcze torki, rzadko kto się dołącza (czasem 1-2 osoby).
Odcinek 5 i 6 seeduję pełnym łączem (+ Ranma 01 i 02). Tak więc wychodzi, że więcej wysyłam niż pobieram
Ostatnio edytowany przez usui78 (2013-10-31 22:38:52)
http://myanimelist.net/animelist/usui78 - moja lista anime ^ ^
bodzio napisał:Nie. Wolę nie obiecywać. Bo potem i tak tylko ja seeduję te zbiorcze torki, rzadko kto się dołącza (czasem 1-2 osoby).
Odcinek 5 i 6 seeduję pełnym łączem (+ Ranma 01 i 02). Tak więc wychodzi, że więcej wysyłam niż pobieram
Ale ja tu mówię o torrentach zbiorczych. Sporo ludzi pobiera na bieżąco. Ale potem już się nie podłaczą do batcha (nie mówiąc o tym, że wielu tego nie potrafi. Serio. Kilku osobom tłumaczyłem co i jak z różnym skutkiem. ).
Aaaa... W ten sposób, nie zrozumiałem Cię wcześniej
usui78 napisał:bodzio napisał:Nie. Wolę nie obiecywać. Bo potem i tak tylko ja seeduję te zbiorcze torki, rzadko kto się dołącza (czasem 1-2 osoby).
Ale ja tu mówię o torrentach zbiorczych. Sporo ludzi pobiera na bieżąco. Ale potem już się nie podłaczą do batcha (nie mówiąc o tym, że wielu tego nie potrafi. Serio. Kilku osobom tłumaczyłem co i jak z różnym skutkiem. ).
Swoją drogą może by się zdał jakiś osobny łopatologiczny temat-tutorial jak obsługiwać torrenty, wiele osób uważa to za czarną magię, nawet zwykłe ściąganie.
Ty dulowaty userze!
@colleus: To niech się nauczą, google wciąż działa
Zresztą, jeśli ktoś zwykłe pobieranie uważa za czarną magię, to ile on ma lat?
Przecież to jest bardzo intuicyjne i logiczne...