Nie jesteś zalogowany.
Ep ma mniej inwazyjnych wstawek. Właściwie tylko jedną przez 2 minuty. Inną. Ruchomą.
Zaczynam mieć wrażenie, że wszyscy oczekują zaskakującej nowej "zawadzajki", niż samej treści odcinka.
Chociaż nic w tym dziwnego, skoro sam autor się nimi chwali.
Zaczynam mieć wrażenie, że wszyscy oczekują zaskakującej nowej "zawadzajki", niż samej treści odcinka.
Chociaż nic w tym dziwnego, skoro sam autor się nimi chwali.
Nie wiem, kto czego oczekuje, ale liczba pobrań raczej z odcinka na odcinek maleje. Zresztą te 200 z hakiem to i tak dużo, podczas gdy liczba wejść na strone z epkiem na shindenie (nie mylić z tematem) to ponad 1200.
Nie wiem, kto czego oczekuje, ale liczba pobrań raczej z odcinka na odcinek maleje.
Rożnica między pierwszym a drugim to ok. 40 pobrań. Obstawiam że były to osoby które pobrały pierwszy ze względu shindenowe wstawki w przeciwieństwie do reszty , która pobiera by obejrzeć z porządnymi napisami.
Krejzolskie 3 kb/s
Ty dulowaty userze!
Rożnica między pierwszym a drugim to ok. 40 pobrań. Obstawiam że były to osoby które pobrały pierwszy ze względu shindenowe wstawki w przeciwieństwie do reszty , która pobiera by obejrzeć z porządnymi napisami.
Masz rację, pobrałem pierwszy odcinek tylko dla obejrzenia wstawek. Animu ogólnie słabe, więc raczej oglądać tego nie będę.
Be a man – the Madao way.
Poratuje ktoś seddem. Bo 2 godzinę pobieram 3 odcinek i została jeszcze połowa xdx
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-04-22 20:00:27)
Poratuje ktoś seddem. Bo 2 godzinę pobieram 3 odcinek i została jeszcze połowa xdx
Ty dulowaty userze!
Dobra, dość tego dobrego, bo tak komentujemy tę prędkość, jakby to był Kubica na torze
Jak kogoś tak to boli, to zawsze może obejrzeć sobie coś innego w międzyczasie, co zalega na dysku.
Ty dulowaty userze!
Nie wiem, o co to jęczenie, właśnie bez problemu pobrałem 2 i 3 ep.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Nie było mnie w domu, ale dostałem info od brata, że coś było nie tak z netem.
Bo powinno było się po 19 już spokojnie wyseedować.
Nauka na przyszłość, by jednak wrzucać to na ddl.
bodzio, aleś walnął orta I stopnia w tym 3 epku...
Ty dulowaty userze!
bodzio, aleś walnął orta I stopnia w tym 3 epku...
Kiedyś bym się przejął, ale teraz...
^ Jeśli napisałeś "shinden zsie" zamiast "shinden ssie", to nawet lepiej - przynajmniej zrozumieją
http://www.nyaa.eu/?page=view&tid=426302
Ta ~ofca to tutejsza ~ofca ciemności?
A jaka jest szansa, że nie?
kiedy 4 ep będzie?