Nie jesteś zalogowany.
Hej, mam mały problem do 15 odcinka oglądałem i wszystko było tak jak powinno : ) lecz od 16 napisy już mi się nie zgrywają... a co najgorsze poprzednie także nie działają jak powinny. Dotychczas używałem kodeków z serii K-Lite, odinstalowałem je i zainstalowałem CCCP 2013-05-30 i nadal nie działa jak powinno - nie wiem postaram się jeszcze przeinstalować system może pomoże...
Bez przesady, by z powodu jednej bajki robić formata. Na pewno ściągasz wersję yellow Flash?
To zainstaluj odtwarzacz VLC.
Może nie jest najlepszy do oglądania bajek, ale nie powinieneś mieć żadnych problemów.
A jeśli opening ci się nie załączy (bo tak czasami bywa), to wtedy dajesz PPM na ekran -> lista odtwarzania i wybierasz Yu Yu Hakusho.
Mam nadzieję, że to pomoże.
Ostatnio edytowany przez senami (2013-06-11 08:17:21)
To zainstaluj odtwarzacz VLC.
Może nie jest najlepszy do oglądania bajek, ale nie powinieneś mieć żadnych problemów.
A jeśli opening ci się nie załączy (bo tak czasami bywa), to wtedy dajesz PPM na ekran -> lista odtwarzania i wybierasz Yu Yu Hakusho.Mam nadzieję, że to pomoże.
Dzięki - pomogło ; )
Tak jak napisałeś opening się nie załączył i w tym tkwił problem - przeniosłem część epków, do których wyszły już napisy do osobnego folderu... ech tyle problemów przez własną głupotę i brak wiedzy! Jeszcze raz dzięki za udzieloną pomoc
Dzięki za napisy do serii. Ale mam zapytanie. Dlaczego piszesz Wielki Yama, ale jego syna nazywasz (Ko)enma? Enma i Yama to ta sama postać, ale w japońskiej mitologii występuje Enma. Domyślam się, że tak było w angielskich napisach, ale to dziwaczny zabieg.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
.:: Odcinek 022 ::.
Po bardzo długiej przerwie w końcu udało mi się wydać jakiś odcinek, to już coś. ^^
Zapewne wydawałbym więcej i szybciej, ale rok maturalny mnie dopadł - czasu mniej.
Też prawdą jest, że wydawanie odc. jest tym dłuższe, iż trzeba miejscami porządnie timing poprawić.
Odcinek jest wstępem do akcji właściwej, ale i tak życzę smacznego.
Ostatnio edytowany przez senami (2014-06-25 18:25:47)
Pewnie, że nie, ale nie zamierzam tego aż tak długo ciągnąć
(Jakiś rok mi na to zejdzie)
Jakbyś zapomniał.
senami napisał:Pewnie, że nie, ale nie zamierzam tego aż tak długo ciągnąć
(Jakiś rok mi na to zejdzie)Jakbyś zapomniał.
Dobrze o tym pamiętam, ale kiedy to pisałem, zapomniałem,
że klasa maturalna, przez co takiego turbowydawania napisów nie będzie.
Ostatnio edytowany przez senami (2013-10-07 19:29:32)
bodzio napisał:senami napisał:Pewnie, że nie, ale nie zamierzam tego aż tak długo ciągnąć
(Jakiś rok mi na to zejdzie)Jakbyś zapomniał.
Dobrze o tym pamiętam, ale kiedy to pisałem, zapomniałem,
że klasa maturalna, przez co takiego turbowydawania napisów nie będzie.
Kolejny idzie w moje ślady?