Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21
Dostał ktoś coś?
btw może kiedyś się doczekamy drugiego sezonu.
Ileż to dziwnych wspomnień z anime na listę. Stworzenie konta na ANSI tylko po to by obejrzeć najbardziej strzeżone i pożądane anime, czyli filmy Code Geass od [RTT] (już wicie do kogo mieć pretensje, że tu jestem), i to uczucie satysfakcji z rozgryzienia zagadki zakończone dostaniem hardka, a byłem człowiekiem znikąd w czasach, gdy żywo debatowano jak uchronić wydania przed online. Najlepsze trollowanie z [OKW]. Potem robienie z siebie głupka na irc z powodu nierozgryzienia mało precyzyjnej instrukcji wpisywania haseł z CRC32. A później się okazało, że wcale nie trzeba było bawić się w tą grę, a wystarczy wiedzieć do kogo napisać i można mieć wszystkie wydania bez pytania o zgodę. Dziś już list nie ma, a archiwalne wydania zbyt łatwo dostać.
Będziecie może dłubać przy drugim sezonie?
Będziecie może dłubać przy drugim sezonie?
Debata była dość długa... ale kreska odstrasza. Więc cóż, chcieliśmy, ale
Kreska podobno teraz jest zbliżona oryginałowi z powieści, choć wiadomo, że diametralnie odbiega od pierwszego sezonu anime. Bardziej jestem ciekaw jak będzie się prezentować sama animacja klatek.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Arow napisał:Będziecie może dłubać przy drugim sezonie?
A podobno wygląd nie jest najważniejszy, tylko wnętrze i charakter A tak na poważnie, szkoda
bodzio napisał:Arow napisał:Będziecie może dłubać przy drugim sezonie?
A podobno wygląd nie jest najważniejszy, tylko wnętrze i charakter A tak na poważnie, szkoda
Jakieś tam wypociny do 1. epka II sezonu w postaci napisów wrzuciłem. Jeśli Bes jednak podejmie się korekty i muksowania, może coś się będzie wydawać. Może.
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21