Nie jesteś zalogowany.
Jak zwykle świetne napisy i spoko odcinek. Dobrze jest mieć VIP-a +1
Jakiego VIP-a? Takowa karta obowiązuje tylko u mnie. Tutaj ludzie dostają suby prawie bez problemu.
Jakiego VIP-a? Takowa karta obowiązuje tylko u mnie. Tutaj ludzie dostają suby prawie bez problemu.
Gdybyś tego nie napisał, to siundenowcy nadal baliby się nawet zapytać.
bodzio napisał:Jakiego VIP-a? Takowa karta obowiązuje tylko u mnie. Tutaj ludzie dostają suby prawie bez problemu.
Bzdura. Witax pytał się o napisy.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-05-10 19:49:54)
Postuluję o dodanie VIP-karty pod awatarem. Warunkiem jej otrzymania byłby dwuletni staż, 10 napisów na koncie oraz akceptacja minimum 5 członków VIP-ów. Na takiej VIP-karcie znajdowałaby się liczba VIP-punktów, które zdobywałoby się za pobranie VIP-suba (tj. fansuba udostępnionego jedynie dla VIP-ów) oraz za jego stworzenie - oczywiście odpowiednio więcej za to drugie.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-05-10 20:00:44)
bodzio napisał:Jakiego VIP-a? Takowa karta obowiązuje tylko u mnie. Tutaj ludzie dostają suby prawie bez problemu.
Nie wszyscy shindenowcy są tacy sami jak się wydaje Nie mam zamiaru być pionkiem admina
Ostatnio edytowany przez Witax (2013-05-10 19:58:18)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Więc tylko ja podziękowałem za szósty link spod ikonki ? xD
Nie oglądam onlajn!
Bo choć jedno nad nami niebo, każdy co innego widzi w nim.
I z tylu chmur ponad głową czarną Ty, a ja różową wybrałbym. ♫♪
Chyba tylko tobie tak bardzo spodobało się to, co jest akurat pod tym linkiem. ; P
Panowie i Panie, do kogo należy uśmiechnąć się o link do odcinka??
Też jestem ciekaw, na razie wystawiam moje żółte zęby do Besamira ale zero odzewu
Edit
Ufff dzięki ci za linka.
Ostatnio edytowany przez Ma3y (2013-05-11 13:44:56)
Dostał koło 60 pmów, weryfikacja trochę trwa.
Do mnie napisała aż jedna osoba i odcinek dostała. Ale dziś już linków nie rozdaję.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-05-11 08:47:50)
Jednak kolejny odcinek będzie w hardzie, bo nie chce mi się odpisywać na te wszystkie wiadomości (chyba że zatrudnię do tego bodzia ). Wczoraj dostałem jakieś 70+ pmów. xD
Przynajmniej widać, że napisy mają wzięcie. xd
Chwała mu za to, że wszystkim chciało się odpisywać (odpisywałeś, prawda? ) i go to nie zniechęciło
Ostatnio edytowany przez CoUsT (2013-05-11 10:48:02)
Większa robota przy odpisywaniu na PM, niż zrobienie harda z wstawkami
E tam, ja chętnie odpiszę na pm-y i przy okazji zrobię odsiew.
Jednak kolejny odcinek będzie w hardzie, bo nie chce mi się odpisywać na te wszystkie wiadomości (chyba że zatrudnię do tego bodzia ). Wczoraj dostałem jakieś 70+ pmów. xD
Zebrać emaile, masowe wysyłanie wiadomości i po problemie
No tak ale zawsze istnieje szansa, że ktoś przejdzie na złą stronę mocy...
No tak ale zawsze istnieje szansa, że ktoś przejdzie na złą stronę mocy...
Such scam will be annihilated.