Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
LordCrane napisał:Rezygnacja z bycia człowiekiem nie równa się z miejsca nieśmiertelności.
Niemniej chyba nie do końca zrozumiałeś wydźwięk mojej wcześniejszej wypowiedzi.Nie równa się. Z drugiej strony nie wiemy czy on jest nieśmiertelny. Wysadzenia atomówką może nie przeżyć.
Co do atomówki...
Jaka zżyna, przecież tam były TIE Fighter oraz X-wing starfighter. Naprawdę nie mogli wymyślić własnych modeli?
Nie wiem skąd wytrzasnęli tego idiotę na głównego bohatera ale żeby przez kilka minut walić w wszystkie przyciski ale nie przeczytać co wyświetla ekran?
Za to sam robot i jego walki były całkiem niezłe. Na razie zapowiada się średniak z niezłymi walkami.
Wrażenia po drugim odcinku:
Zapewne zadajecie sobie pytanie, czy w tej bajce jest coś nieschematycznego i oryginalnego? Pomyślmy...
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2013-04-19 16:44:19)
Ja wymiękam. Laska spod ziemi dzwoni do gościa w kosmosie, ten odbiera. Zasięg jak w reklamie Playa.
Ty dulowaty userze!
Wrażenia po drugim odcinku:
Pokaż spoiler- główny bohater to ciota (schemat)
- robocik ma super moc (schemat)
- zła nacja to kosmiczny naziści (schemat)
- jest księżniczka nazistów, na pewno okażę się dobrą dziewczynką (schemat)
- naziści uważają się za rasę panów i szkolą ubersoldatów (schemat)
- główna ciota zawiera pakt z tajemniczą "dziewuszką" (schemat)
- ciota dostaje "moc królów" (schemat); no dobra, po prostu jest "wampirem"
- wróg nie ma żadnej maszyny, która może równać się z super robotem głównego bohatera (schemat)
- obowiązkowo mamy liceum i związane z nim "problemy", np. "Jak naziści mogą zabierać nam komórki?" (schemat)
- jeden z bohaterów ma głos Rurusza Ramperusia (ostatnio też schemat)
Hm... jak bym czytał scenariusz nowego Gundama. W końcu to studio Sunrise, jak w większości podobnych produkcji z którymi mieli do czynienia dostaniemy jeszcze następujące schematy:
-dwie postaci z przeciwnych obozów lądują sam na sam na "bezludnej wyspie",
-żeby dodać trochę dramatyzmu mniej szkodliwa postać zostanie pewnie w połowie serii zlikwidowana,
-ostateczna bitwa zamieni się w obrzucanie się bronią masowego rażenia,
....brakuje jeszcze tylko pana w masce.
...a poza tym uważam że Toaru Majutsu no Index powinno dostać kolejny sezon.
The goddess of victory is waving her underwear in your faces!
Fritz Josef Bittenfield
Ale w masce-hełmie czy masce-szykownych-okularkach?
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Jest ten komandor w przepasce pirata, to odpowiednik Charra.
Na drugi ep skusiłem się po komentarzach z jakiejś strony.
Jest tak tragiczne, że zastanawiam się, czy jednak nie wrzucić serii do stałego harmonogramu (z dopiskiem 'Z-movie mode on').
Ja wymiękam. Laska spod ziemi dzwoni do gościa w kosmosie, ten odbiera. Zasięg jak w reklamie Playa.
Bo to przyszłość jest
Jednak a pro po telefonów, to wymiękłem przy wspomnianym już:
Ale OKW tłumaczcie, tłumaczcie , bo tłumaczenie wspaniałe. A Anime na Shindenie zebrałoby same pozytywne oceny (jeśli tam jakieś wystawiają, nie wiem). Pozbawiacie dzieci całej masy przyjemności. Z tytułem trafiliście idealnie
Ostatnio edytowany przez DaBiDo (2013-04-20 21:44:18)
coellus napisał:Ja wymiękam. Laska spod ziemi dzwoni do gościa w kosmosie, ten odbiera. Zasięg jak w reklamie Playa.
Bo to przyszłość jest
I komórki vintage?
Ty dulowaty userze!
Powinni to nazwać Coderave Seed. Tak żenującej bajki nie oglądałem już od dawna.
Twórców skazałbym na łamanie kołem jako przestrogę dla innych przed robieniem podobnych wynalazków.
Bonusowa scena prysznicowa
Absurdalność scenariusza powala, marność wykonania poraża. Ale jako komedia nawet wchodzi. Aż ciekaw jestem, czym mnie jeszcze twórcy (całkowicie oderwane od rzeczywistości zotaczone łby) "zaskoczą".
Absurdów ciąg dalszy. Irracjonalność postaci przeraża. A, i mamy cztery kolejne Valvrave.
Seria trzyma poziom. Powoli przechodzę od płaczu w stronę śmiechu.
Dotrwałem do końca drugiego odcinka, dalej nie jestem w stanie. Poziomem to jest zbliżone do niektórych ecczi szitów... dam sobie spokój. 1/5
Ostatnio edytowany przez Sado (2013-05-15 21:07:16)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Nie ma z kim ani o czym dyskutować, ale dla porządku wspomnę, że szósty odcinek nie był w niczym lepszy od poprzednich (chyba że liczyć do tego brak piosenki). Ciągle się zastanawiam - Sunrise puszcza takiego trolla czy to naprawdę nieudolność...
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2013-05-18 23:03:38)
shitty animu is shitty.
-5/5.
Ostatnio edytowany przez coellus (2013-05-18 23:12:12)
Ty dulowaty userze!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna