Nie jesteś zalogowany.
Komuś udało się na stronie SJG wyciągnąć od Yanka info jak to jest z kilkoma seriami wiszącymi w niebycie:
Jeśli chodzi o kolejny tom LN "Log Horizon" - sam tomik czeka przetłumaczony, ale wciąż nie mamy materiałów żeby go wydać. W zeszłym roku dostaliśmy informacje o tym, że ze względu na sytuację prawną autora, proces licencyjny związany z pozyskiwaniem kolejnych tomów został wstrzymany. Do marca tego roku miało się już wszystko ustabilizować, dlatego liczymy na to, że wkrótce seria ruszy. Co do "Księcia piekieł" i "Lovelessa" - w zeszłym roku prawa licencyjne do tych tytułów przeszły w ręce innego wydawcy japońskiego. Sam proces pozyskiwania nowych tomików przez to bardzo się skomplikował. Cały czas jednak kontynuujemy procedurę i też mamy nadzieję, że wkrótce się ona zakończy.
GG: 1677958
Żebyście szybko mogli ją skompletować, ukazywać się ona będzie w 6-tygodniowym cyklu wydawniczym.
Edit: Na to yuri chyba się skuszę.
Ostatnio edytowany przez paweloszu (2018-07-13 19:46:44)
The Voynich Hotel - biere.
Swoją drogą zastanawia mnie dlaczego 'Yagate Kimi ni Naru' jest wszędzie zaliczane do Yuri, skoro to ewidentnie shoujo-ai?
Bo shoujo-ai jako gatunek to wymysł amerykanów .
Ehhh... znowu bez Oblubienicy... :/
I już tradycyjnie Toradora...
Ostatnio edytowany przez Besamir (2018-08-31 19:04:51)
Październik dobiega końca, czas więc zaprezentować rozpiskę na listopad. Na początek bardzo dobra wiadomość - do planu powraca "Servamp" #11. Oprócz tego w tym tygodniu zamykamy dwie serie: "Zamek Ptasiej Klatki" #4 i "Highschool DxD " #11. Również w tym miesiącu w Wasze ręce trafi najnowsze wydanie magazynu "Otaku" #66. A oprócz tego na półki sklepowe trafią: "Jak zostałam bóstwem!?" #16, "Książę Piekieł" #12, "Księga Przyjaciół Natsume" #2, "HAGANAI - Nie mam wielu przyjaciół" #14, "Ajin" #12, "Overlord" #4, "Gorzki poranek" #4, "Miłość, jenoty i inne kłopoty" #6, "Goblin Slayer" #4 i "Shirayuki. Śnieżka o czerwonych włosach " #2. Nie zapomnieliśmy również o kolejnym tomie "Adventure Time" #6 i "Toradora LN" #3 , jednak w związku z tym, że na charakter ich przesunięć obecnie nie mamy wpływu, na razie nie umieszczamy ich na infografice (choć jest szansa, że ukażą się w listopadzie).
Brak Toradory jakoś mnie przestał dziwić.
Pokaż spoilerPaździernik dobiega końca, czas więc zaprezentować rozpiskę na listopad. Na początek bardzo dobra wiadomość - do planu powraca "Servamp" #11. Oprócz tego w tym tygodniu zamykamy dwie serie: "Zamek Ptasiej Klatki" #4 i "Highschool DxD " #11. Również w tym miesiącu w Wasze ręce trafi najnowsze wydanie magazynu "Otaku" #66. A oprócz tego na półki sklepowe trafią: "Jak zostałam bóstwem!?" #16, "Książę Piekieł" #12, "Księga Przyjaciół Natsume" #2, "HAGANAI - Nie mam wielu przyjaciół" #14, "Ajin" #12, "Overlord" #4, "Gorzki poranek" #4, "Miłość, jenoty i inne kłopoty" #6, "Goblin Slayer" #4 i "Shirayuki. Śnieżka o czerwonych włosach " #2. Nie zapomnieliśmy również o kolejnym tomie "Adventure Time" #6 i "Toradora LN" #3 , jednak w związku z tym, że na charakter ich przesunięć obecnie nie mamy wpływu, na razie nie umieszczamy ich na infografice (choć jest szansa, że ukażą się w listopadzie).
Brak Toradory jakoś mnie przestał dziwić.
A co to za manga z tymi tulącymi się laskami różowowłosą i niebieskowłosą? I na kiedy planują premierę "Yagate Kimi ni Naru"? Bo na razie można tylko wykupić prenumeratę 5 tomików (https://yatta.pl/Prenumerata_Yagate_Kim … 5,146047,p); nie omieszkałem oczywiście wykupić .
Ostatnio edytowany przez martinru (2018-10-26 20:11:48)
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
A co to za manga z tymi tulącymi się laskami różowowłosą i niebieskowłosą?
Miłość, jenoty i inne kłopoty
Pierwszy tom Yagate Kimi ni Naru będzie miał premierę w styczniu.(na asku kiedyś pisali)
Ostatnio edytowany przez Mervis (2018-10-26 21:26:49)
Nowości Jest Your lie in April Nic tylko kupować.
Ostatnio edytowany przez matis45671 (2018-11-30 20:38:51)
Studio JG jak zwykle nie zawodzi. Spora część grudniowych nowości zostanie wydana w... styczniu.