Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Bes, za dużo kończysz.
Na szczęście zaczyna się nowy sezon.
Ano zaczyna, tylko co tutaj wybrać. xD
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-12-25 19:44:54)
bodzio napisał:Bes, za dużo kończysz.
Na szczęście zaczyna się nowy sezon.Ano zaczyna, tylko co tutaj wybrać. xD
Pokaż spoilerBo słyszałem, że Ty robisz Nisekoia.
Besamir napisał:bodzio napisał:Bes, za dużo kończysz.
Na szczęście zaczyna się nowy sezon.Ano zaczyna, tylko co tutaj wybrać. xD
Pokaż spoilerBo słyszałem, że Ty robisz Nisekoia.Pokaż spoilerNawet nie wiem, co to.
Zakładam że na 99,99% raczej nic z tego, ale czy istnieje jeszcze chociaż ta szansa na dostanie linków do tej serii? xD Ostatnio kilka miesięcy mnie nie było i widocznie przegapiłem zgłoszenia czy coś, zresztą jak zwykle hehe.
Musicie napisać PW do Besamira, a może da Wam linki. Jak nie napiszecie to na pewno nie dostaniecie.
Jakieś wyjątkowe to anime lub samo tłumaczenie, że napisy są dla wybranej elity.
Jakieś wyjątkowe to anime lub samo tłumaczenie, że napisy są dla wybranej elity.
Wyjątkowe czy nie, twórca sam decyduje, co sobie z nimi robi.
Zależy kto co lubi. Jeżeli ktoś liczy na jakieś pościgi, wybuchy itd. to mu się to nie spodoba. Jeżeli ktoś(tak jak ja) liczy na anime, przy którym może się odprężyć, to będzie to dla niego świetnym tytułem. Mnie osobiście to anime się spodobało i nie usunąłem tych odcinków z dysku na wypadek, gdybym chciał obejrzeć to drugi raz.
petro napisał:Jakieś wyjątkowe to anime lub samo tłumaczenie, że napisy są dla wybranej elity.
Wyjątkowe czy nie, twórca sam decyduje, co sobie z nimi robi.
Wiem i szanuję to.
Pozostaje mi chyba tylko czekać, aż ktoś inny to przetłumaczy albo autor zdecyduje się je kiedyś udostępnić na ansi.
Odcinki zostały zdjęte z downloadu, więc możecie sobie darować pisanie do mnie w tej sprawie.
Odcinki zostały zdjęte z downloadu, więc możecie sobie darować pisanie do mnie w tej sprawie.
No toś mnie dobił. Nici z Nyanpasu.
A wogóle masz zamiar je kiedykolwiek wrzucić na ANSI (np. za kwartał, za pół roku, czy za rok), czy już przepadło i koniec?
Besamir napisał:Odcinki zostały zdjęte z downloadu, więc możecie sobie darować pisanie do mnie w tej sprawie.
No toś mnie dobił. Nici z Nyanpasu.
A wogóle masz zamiar je kiedykolwiek wrzucić na ANSI (np. za kwartał, za pół roku, czy za rok), czy już przepadło i koniec?
Zaraz po upadku anime online.
To trochę nie fajnie. Ale jeśli Marsmall zgodziłby się udostępnić nam linki, to zgodziłbyś się?
Ostatnio edytowany przez Spaiki (2014-01-19 19:05:41)
To trochę nie fajnie. Ale jeśli Marsmall zgodziłby się udostępnić nam linki, to zgodziłbyś się?
Ponowne upnięcie, czy ewentualnie walnięcie torrenta to nie problem (przynajmniej dla mnie), tak więc raczej nie o to chodzi.
Oczywiście. Skąd ty się urwałeś?
Spaiki napisał:To trochę nie fajnie. Ale jeśli Marsmall zgodziłby się udostępnić nam linki, to zgodziłbyś się?
Ponowne upnięcie, czy ewentualnie walnięcie torrenta to nie problem (przynajmniej dla mnie), tak więc raczej nie o to chodzi.
No, zapewne masz racje...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna