Nie jesteś zalogowany.
Jakaś masakra, grasz sobie spokojnie, 6/7 winów pod rząd, a tu nagle twoje ręce startowe są tak do dupy, że szkoda gadać, kolejne karty, które dochodzą też... I przegrywasz następne 6/7 razy. Człowieka nerwica już bierze.
Powód dlaczego nie zostawia się Barona na stole
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Ragnaros wychodzi z mety... Coraz rzadziej można go spotkać. Dr. Balance go zeżarł.
Ragna jest bardzo variable właśnie dlatego, że Dr. Boom gra.
7. tura Boom > BGH > Ragna GG
Co ty, już nikt nie gra raga, nawet na warriorze i preju.
Ja takich op kart nawet nie mam, muszę ubogimi deckami wygrywać.
Rag nie jest op, zwłaszcza przy obecnej mecie, jest za wolny.
Jak się na bieżąco zadania robi to karty pakiety się kupuje i karty dostaje albo pył z powtórek i prędzej, czy później legendarki się zrobi
Wiem po sobie bo gram od wydania gry.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Jak się na bieżąco zadania robi to karty pakiety się kupuje i karty dostaje albo pył z powtórek i prędzej, czy później legendarki się zrobi
Wiem po sobie bo gram od wydania gry.
Dokładnie. Jeszcze jak grasz ciągle areny i wygrywasz minimum 3/3, to koniec końców uzbierasz wszystkie karty dość szybko (nie liczę tutaj złotych kart).
Później nie będziesz miał co z tym dustem/goldem robić...
czy meta jest tak szybka, że nie da się grać ragnarosem? Szczerze wątpię, ale dajmy na to, że się nie znam, więc niech wam będzie [gwizda].
Nie grać aren jeżeli chce się wygrać tylko 3 gry, to bezsensu. Ona zwraca się dopiero po 7.
Dr. Balance w pakiecie... A ja go zrobiłem 2 tygodnie temu.
Ostatnio edytowany przez Innostian (2015-03-18 03:57:45)
Zwraca się po 3. Gdy wygrasz 7, dostajesz golda na następną arenę...
Dokładnie 3 wygrane i jest już spoko. Wiadomo, że im więcej wygranych tym lepiej
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
No można pooglądać jakieś poradniki odnośnie aren może coś pomogą np Trumpa czy Krippariana na YT czy innych graczy.
Zwraca się po 3. Gdy wygrasz 7, dostajesz golda na następną arenę...
I właśnie o to chodzi, nie uznaję 3 winów, równie dobrze mógłbym nie grać aren.
Dzisiaj z 13 na 6 rank. Nie jest źle, ale mogło być lepiej.
Mi osobiście nie podoba się system areny i dlatego jej nie gram, albo gram bardzo rzadko.
Według mnie powinna być określona liczba białych kart na arenie niebieskich fioletowych i legendarek do wyboru. A nie taka sytuacja, że ja nie mam do wyboru żadnej legendarki i żadnej fioletowej a przeciwnicy maja np 2 legendarki i 3 fioletowe w decku na arenie.
Bo to, że karty są losowe to jeszcze rozumiem ale ilość danych kart powinna być regulowana.
Legendy i epiki gier nie wygrywają. Pamiętaj o tym.
No to doskonale wiem, ale czasami by się jakiś do wyboru przydał, a nie tak, że przez np 3 areny żadnego epika i żadnej legendarki.
Zróbcie jakiś turniej, bo nudno coś.