Nie jesteś zalogowany.
Na jedynym onlajnie można już obejrzeć. Z gównianymi subami. Tu by zbierały słabe, tam są wystarczające, ba, nawet dobre. Na poziomie.
Może ktoś mnie poratuje, abym nie musiał gównianych napisów czytać na równie gównianym online?
Może ktoś mnie poratuje, abym nie musiał gównianych napisów czytać na równie gównianym online?
Najpierw naucz się czytać. To tak na sam początek.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-01-14 16:41:32)
Jeśli chodzi o "nabór do listy mailingowej" to wysłałem zgłoszenie, ale jestem tu świeży, więc moja nadzieja na dostanie się jest głupia
Jeśli chodzi o "nabór do listy mailingowej" to wysłałem zgłoszenie, ale jestem tu świeży, więc moja nadzieja na dostanie się jest głupia
Nie jestem od Besamira czy bodzia, ale na ich miejscu wyciągnąłbym od Ciebie skan dowodu osobistego wraz z odpowiednim oświadczeniem. Na próbę dostałbyś softy do kilku epków, a dopiero po jakimś czasie dostęp do hardów xD
YimKXS napisał:Jeśli chodzi o "nabór do listy mailingowej" to wysłałem zgłoszenie, ale jestem tu świeży, więc moja nadzieja na dostanie się jest głupia
Nie jestem od Besamira czy bodzia, ale na ich miejscu wyciągnąłbym od Ciebie skan dowodu osobistego wraz z odpowiednim oświadczeniem. Na próbę dostałbyś softy do kilku epków, a dopiero po jakimś czasie dostęp do hardów xD
Już taką próbę mam za sobą, sam... dał mi link do pobrania hardsuba (bez wstawek anty online) anime... Jakoś nie widzę go na online, więc jestem spoko. Moim jedynym grzechem jest tylko to, że dopiero nie dawno założyłem konto. A napisy pobierałem od jakiegoś roku
To że ktoś coś dostał raz wcale nie znaczy, że dostanie też kolejny.
121 osób na liście. Masakra. Ep poszedł. Lista zamknięta.
He? Już po wszystkim? Musze się ciąć wersją online, zostanę jakimś masochistą
Dam sobie rękę uciąć, że prędzej czy później ktoś wyślę onlajnom.
Ktoś może poczekać np. cały sezon i dopiero wrzucić.
Może być opcja, że nie ma tutaj wtyki, lecz wystarczy, że komuś odwali, Besamir nie powie mu cześć i już jest powód by się mścić. To jest Polska, a ilu to ludzi wychowało się na donoszeniu.
Jak ktoś tutaj napisał, nadzieja matką głupich, więc lepiej myśleć na przyszłość i być o krok naprzód przed takim incydentem.
Druga sprawa, że wszyscy dostają wszystkie napisy, nie ważne, czy ogląda daną serie, czy nie. Mnie to oczywiście nie przeszkadza.
YimKXS
Więc liczysz, że onlajny tak od siebie będą robić napisy?
Ostatnio edytowany przez kishida (2014-01-14 18:36:26)
Ktoś może poczekać np. cały sezon i dopiero wrzucić.
To im się akurat nie opłaci. Już lepiej wrzucić jakiś szlam, bo inaczej hołota obejrzy to u konkurencji.
@edit
Reddd, jakiej konkurencji?
A to mało jest onlajnów?
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-01-14 18:53:05)
Kishida u Demonisa dobrze sprawdzała się lista mailingowa.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Reddd, jakiej konkurencji?
Jest jeszcze opcja, że ktoś zrobi napisy do którejś z serii i wrzuci na ansi, lecz nie sądzę, że do każdej serii ktoś się znajdzie. Dla przykładu do dzisiaj nie ma wszystkich subów do Kiniro Mosaic. Na szczęście nie tyczy się to mnie.
A no właśnie, jeden onlajn zrobi, to drugi weźmie od niego. Fajnie wtedy jest, bo się nawzajem gównem obrzucają i tak powinno być, by onlajny pozabijały siebie nawzajem.
Witax, chciałbym wierzyć, że wszyscy będą solidarni, lecz jak mówiłem, wystarczy część nie powiedzieć, komuś odbije i będzie robić na złość. Parę takich przypadków w życiu się miało.
A co do Nisekoi, nawet nie wiem co to jest, bo tutaj burza mailingowa, lecz pobiorę sobie i zobaczę, czy warto.
Ostatnio edytowany przez kishida (2014-01-14 18:53:08)
Sam już nie wiem na co mam liczyć. Jeśli onlajny zaczną robić napisy to dla szybkości a nie jakości, a to grozi martwicą gałek ocznych. Ci co próbowali oglądać Shingeki no Kyojin na animeon, wiedzą co to ból... Skazujecie mnie na taki los, chociaż jedna osoba mogłaby mi współczuć. Dobra koniec wygłupów, pożaliłem się to czas skończyć, gdyż zamulam. Dokończę sobie galaktyczną kolejkę. Polecam, napisy dla wszystkich
Dobra, kończcie te bzdury i ograniczcie się do komentowania samego wydania.
Sam już nie wiem na co mam liczyć. Jeśli onlajny zaczną robić napisy to dla szybkości a nie jakości, a to grozi martwicą gałek ocznych. Ci co próbowali oglądać Shingeki no Kyojin na animeon, wiedzą co to ból... Skazujecie mnie na taki los, chociaż jedna osoba mogłaby mi współczuć. Dobra koniec wygłupów, pożaliłem się to czas skończyć, gdyż zamulam. Dokończę sobie galaktyczną kolejkę. Polecam, napisy dla wszystkich
Jakby ktoś się nie domyślał, YimKXS to AksamitnyHeniek z animeon. Myślałem, że będzie się bardziej ukrywać i dostał nawet jednego suba w ramach testu wcześniej.
Jako że nie mam pomysłu na zaprzeczenie napisze, że jestem makrelą. Dobra wygrałeś, moje rybie korzenie wskazują na nie umiejętność pisania w języku polskim, podaje się. Wygrałeś!
Kolega zbanowany. Ja pozwolę sobie jedynie napisać, że trzeba być chyba ograniczonym, żeby robić drugie konto na maila o takiej samej nazwie.
Kolega zbanowany. Ja pozwolę sobie jedynie napisać, że trzeba być chyba ograniczonym, żeby robić drugie konto na maila o takiej samej nazwie.
a jednak można
Dzięki za 1 odcinek, jak będziecie robić hardsuba czy inne wydanie to w 8:09 pierwsze słówko ma o literkę za dużo.
No i teraz jak jest mądry, to lepiej się zabezpieczy, bo wie, gdzie zrobił błąd
BTW. Choć pobieram wszystko, co tłumaczycie w tym sezonie, to na razie obejrzałem tylko Nisekoi. Podobają mi się takie sztampowe fabuły, a i wydaje mi się, że ludzie od Bakemono maczali w tym palce xD
Podobają mi się takie sztampowe fabuły, a i wydaje mi się, że ludzie od Bakemono maczali w tym palce xD
Nic dziwnego, że tak ci się wydaje, bo robi to to samo studio.