Nie jesteś zalogowany.
Zakładając, że 2/3 rozdziały wychodzą na jeden odcinek anime to bajka skończy się koło 50 czy 60 rozdziału. Idąc tym tropem, powinien być drugi sezon i pewnie tak zrobią, inaczej będzie niedokończona historia i wielka klapa. Co do kreski studia Shaft w tym tytule mi nie przeszkadza a nawet podoba mi się.
Kreska jest spoko, a
Nie mogę się doczekać recki Kenshiro o Nisekoi. Ale na to chyba będziemy musieli jeszcze troszkę poczekać.
Zakładając, że 2/3 rozdziały wychodzą na jeden odcinek anime to bajka skończy się koło 50 czy 60 rozdziału. Idąc tym tropem, powinien być drugi sezon i pewnie tak zrobią, inaczej będzie niedokończona historia i wielka klapa. Co do kreski studia Shaft w tym tytule mi nie przeszkadza a nawet podoba mi się.
Aha, niedokończona historia = wielka klapa. Jaki procent mangowych adaptacji ma zamkniętą historię?
Do około 40-50 rozdziału główny wątek jako tako idzie do przodu, po tym aż do obecnych niemal nic się nie działo w tym kierunku. Same historie poboczne albo dodawanie nowych szprych do haremu. Humor też najlepszy był na samym początku.
Fakt, że idą całkiem dokładnie, daje jakieś nadzieje, ale content ewentualnego drugiego sezonu już mniej. Obawiam się nawet, że mogą dać jakieś oryginalne zakończenie.
No ale co bym nie powiedział i mimo że jeszcze daleko do końca, również mam nadzieję na kontynuację. Uwielbiam komiks i adaptacja też dużo nie odstaje.
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-03-26 16:02:53)
A to Raku nie uznał, że w zasadzie ma gdzieś czyj kluczyk otwiera ten medalion? Chociaż i tak nie mogli tego sprawdzić, bo nadal był popsuty.
Jak dobrze kojarzę, to gdzieś od tego momentu fabuła stoi w miejscu - jedynie "ostatnio" Haru dołączyła do haremu.
Pokaż spoilerA to Raku nie uznał, że w zasadzie ma gdzieś czyj kluczyk otwiera ten medalion? Chociaż i tak nie mogli tego sprawdzić, bo nadal był popsuty.
Jak dobrze kojarzę, to gdzieś od tego momentu fabuła stoi w miejscu - jedynie "ostatnio" Haru dołączyła do haremu.
@down: to był oczywiście żart.
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-03-26 20:37:19)
Ruri? I don't think so .
Ktoś wie, co z BD? Premiera była ustalona na 26 marca, a do tej pory nic z wydania nie wyciekło, nawet utwory z CD.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-04-04 19:57:03)
Warto nadmienić, że chwilę wcześniej jest próbka piosenki nowego OP.
Aż strach myśleć co zrobią w wersji BD.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Poziom fanserwisu (imo zbędnego) we wzmiankowanym.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
> Już wkrótce emisja poruszającej adaptacja Romea i Julii!
Nie wiem, czy to jest na tym plakacie, ale jakoś od dawna stawiam, że adaptacja pierwszego sezonu skończy się właśnie na tym spektaklu. To byłby bardzo dobry moment.
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-05-03 12:04:57)
Ja się zastanawiam czy ktoś będzie dalej łumaczył i robił napisy do Anime...
Napisy na pewno ktoś zrobi, ale ich poziom nie będzie za wysoki. Radzę patrzeć na hardki. Poza tym to nie temat do komentowania takich rzeczy.