Nie jesteś zalogowany.
W niektórych miejscach wygląda jakby zabrakło im pieniędzy na tła...
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Chyba trzeba być zaślepionym fanatykiem shafta, by nie widzieć, że ta oprawa kompletnie nie pasuje do tego tytułu.
Owszem, można się do niej przyzwyczaić - jak zresztą do każdej oprawy - co nie zmienia faktu, że psuje całkowicie odbiór tego anime.
Tutaj się muszę zgodzić. Strasznie mnie wkurza ta cała oprawa. Jakoś tak przez nią anime traci klimat oryginału.
. TV BD
http://i.imgur.com/HfXUbNlh.jpg
http://i.imgur.com/jYgon40h.jpg
http://i.imgur.com/3ThhLrph.jpg
Ogólnie mam wrażenie, że wersja TV jest mniej ocenzurowana...
Ogólnie to wygląda jak by obrazki losowo były wstawiane raz po lewej, raz po prawej stronie. Niektóre sceny są bardziej ocenzurowane, inne mniej. Nieraz widać rozjaśnienie po lewej, drugi raz po prawej. Jakie jest źródło tego porównania? Brak w tym logiki i sensu...
Źródło? Japońscy otaku - zresztą widać, że wszystkie obrazki po lewej są z TV (logo stacji).
Screeny są legit, przed chwilą większość sprawdziłem. Miałem nadzieję, że poprawią trochę te chmurki, bo były takie se, a dołożyli jeszcze kilka gorszych. No cóż, przynajmniej dostaliśmy nowy ED, którego nie było w TV.
Źródło? Japońscy otaku - zresztą widać, że wszystkie obrazki po lewej są z TV (logo stacji).
A ja się doszukuję jakiś dziwnych teorii
Ostatnio edytowany przez pyransc (2014-06-26 20:19:09)
Myślałem, że nie będzie drugiego sezonu.
Bo nie powinno...
To co najlepsze z Nisekoi już zekranizowali, więc nie wiem po co to dalej ciągną... OVA-ki jeszcze zrozumiem, ale kolejny sezon .
Ostatnio edytowany przez FAiM (2014-10-07 14:37:48)
Bo nie powinno...
To co najlepsze z Nisekoi już zekranizowali, więc nie wiem po co to dalej ciągną... OVA-ki jeszcze zrozumiem, ale kolejny sezon.
Taa...
Taa...
Pokaż spoilerHaru pojawiła się całkiem z czapy, później znikła na jakiś czas, by znowu powrócić i oficjalnie wejść do haremu... przynajmniej na chwile, bo teraz to taka chorągiewka...
Niby co najlepszego zekranizowali? Jakby coś w pierwszym sezonie się działo poza jakimś zalążkiem fabuły, poznawaniem nowych dziewczyn i serii perypetii z nimi związanymi.
Później już nic ciekawego się nie dzieje.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-10-07 19:15:44)
Subarashi napisał:Niby co najlepszego zekranizowali? Jakby coś w pierwszym sezonie się działo poza jakimś zalążkiem fabuły, poznawaniem nowych dziewczyn i serii perypetii z nimi związanymi.
A co ciekawego się działo do tej pory? :O Pojawiały się nowe dziewczyny, były jakieś perypetie, nieco dramy, etc. Czy naprawdę ktoś się spodziewa, że będzie się dziać coś innego niż kolejne mini-historyjki z bohaterkami?
Serio, całą fabułę Nisekoi włącznie z zakończeniem dałoby się zmieścić w 5 odcinkach, jakby ktoś się uparł. Ta seria i jej podobne właśnie polega na tym, że "nic się nie dzieje" i miło, że będzie kolejny sezon, bo rzadko kiedy takie serie dostają więcej niż 12 odcinków (a mogłyby się ciągnąć bez końca).
Teoretycznie historia z matką Chitoge trochę posuwa fabułę do przodu. Chociaż spodziewałem się po tych wydarzeniach mniejszej ilości wątków pobocznych i jakiś bardziej konkretniejszych wydarzeń. #teamChitoge :p
Oj, takich milimetrowych posunięć fabuły znajdzie się trochę więcej... jednak co z tego, skoro praktycznie nic nie zmieniają.
W zasadzie, to jestem pod ogromnym wrażeniem, że autor co paręnaście rozdziałów sobie przypomina, że Raku i Chitoge są parą .
Może również sobie przypomni o tej książeczce...
Więc tak jak wcześniej napisałem, to co najlepsze z Nisekoi już zekranizowali - teraz pozostała stagnacja z nielicznymi przebłyskami .