Nie jesteś zalogowany.
Ale wisi niepotrzebnie na stronie głównej - jak stamtąd zniknie, to możecie sobie nawet ołtarzyki w swoim podforum stawiać.
I co z tego, że wisi?
Edit: dobra, misie pysie, niech im będzie.
Lista będzie otwarta do końca tygodnia. Potem zamykamy i temat, i listę. Już na dobre
Ostatnio edytowany przez coellus (2014-01-27 20:43:10)
Ty dulowaty userze!
Ale wisi niepotrzebnie na stronie głównej - jak stamtąd zniknie, to możecie sobie nawet ołtarzyki w swoim podforum stawiać.
Głupszej rzeczy to już dawno na tym forum nie czytałem. "Temat wisi niepotrzebnie na głównej" - skoro wciąż na niej wisi, to znak, że jest zainteresowanie i dzięki temu np. jakieś trąby będą mogły wpisać się na listę.
Przez tydzień wisiał temat o wojnie z anime online, gdzie ludzie pisali ciągle to samo. Było dużo spam tematów i nikomu nie przeszkadzało, że sobie wiszą na głównej.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Jeżeli można to również prosiłbym o dopisanie na listę.
Podejście drugie Proszę o wpisanie na listę wybranych!
Witam,
Prosiłbym na dopisanie mnie na listę.
Różnica jest taka, że ~90% tutejszych wiadomości nie ma żadnej wartości.
I żeby nie było, sam nie mam nic przeciwko robieniu jakiś tam list - wasze suby, wasza zabawa - jedynie mam jakieś "ale" do jej formy.
FAiM, ale nie bądź bardziej papieski od papieża, tu już nawet Kane zaglądał i zostawił to tak jak jest.
Ty dulowaty userze!
@FAiM
Daj sobie spokój. Jak wisi to nich sobie wisi na głównej po prostu omijaj temat szerokim łukiem.
Jak masz jakiś problem to pisz do admina(jeśli Cię wg wysłucha) a nie wyrażasz swoje (nie poparte) oburzenie na cały świat.
...
Ostatnio edytowany przez Alienmatt (2014-01-27 22:42:41)
Dobra, już koniec tego offtopu, bo później trzeba wyłuskiwać posty ze autentycznymi zgłoszeniami.
Niby coś tam Kane skrobną, jednak jego stanowisko jest tak pacyficzne, że nawet Relena Peacecraft mogłaby się zawstydzić.
Albo naprawdę ma już gdzieś co się dzieje na tym serwisie, albo boi się, że jakakolwiek represja całkiem ubije ANSI.
I żeby mi nikt nie zarzucił offtopu w moim poście - chociaż ma on większą wartość niż ~90% tutejszych wiadomości - to:
życzliwie proszę o niewpisywanie mnie na waszą listę .
Ostatnio edytowany przez FAiM (2014-01-27 23:23:30)
Proszę dopisać mnie na listę.
Jeżeli można, to byłbym wdzięczny za dopisanie do listy ;]
słuchawki: AKG 550 /superluxy mk2 EVO/pchełki od s2 samsunga [lepsze od aurora^^]
;] serie 1300+ na liczniku
Prosiłbym, w ramach możliwości, o dopisanie mnie do listy.
Podejście nr 2
Proszę o dopisanie do listy.
Przepraszam, jeśli ktoś już jest u kogoś na liście mailingowej (bodzio, Besamir, Camizi, Demonis Angel, Śledziu_w), to niech mi to zgłosi na PW, jak zweryfikuję te informacje, to w przypadku wszelkich randomów (przepraszam za wyrażenie, ale większości ludzi nie kojarzę nawet, ludzie mają po 2 posty na krzyż i ciężko mi cokolwiek powiedzieć o kimś) będzie większe prawdopodobieństwo, że się załapie.
Ty dulowaty userze!
Cóż, skoro już zdradzasz, że się wymieniamy informacjami... dodaj, że całkiem możliwe, że ktoś wyleci z wielu list, jak podpadnie.
A i owszem, jak wiesz, ode mnie też można liczyć na ciekawą informację zwrotną
A jak ktoś wyleci... cóż, trza iść na jakość, nie na ilość
Ty dulowaty userze!