Nie jesteś zalogowany.
Bardzo bym prosił o dodanie do listy wybrańców
Po zapoznaniu się z tematem, jak najbardziej popieram inicjatywę. I bardzo ładnie proszę o dodanie do listy wybrańców
Grupa RTT nie próżnowała
i nowe CG przygotowała.
Lecz przez onlajn kochany
subek dotrze tylko do wybranych.
Piszą ludzie, szczęścia każdy próbuje.
Na kogo padnie? O tym już Fortuna zadecyduje.
Lecz ta bogini z natury kapryśna jest,
jedynym odpowie, do drugich zaś słowem nie odezwie się.
Trzeba spróbować, zakręcić jej kołem.
Może filmik stanie przed tobą otworem.
Tak więc i ja coś skrobnę:
Fortuno, wejrzyj łaskawie na mnie...
A nóż widelec link mi przypadnie.
Przypominam, że na listę można wpisywać się jeszcze przez 2 dni, później zostanie ona zamknięta, może nie definitywnie, ale na pewno nieprędko znowu ją otworzymy.
To i ja się zapisze. A co? Zabronicie!
Prosiłbym o dopisanie do listy.
Ja też prosiłbym o dodanie mnie do listy.
Również proszę o dopisanie do listy wybrańców.
Proszę o dopisanie mnie na listę/
Pozdrawiam specjalista od donosów onlinów do skarbówki.
Info dla RTT
Dostępny już jest film z napisami
Czy to oznacza że udostępnicie niebawem dla wszystkich swoje napisy??
Na razie nie. To i tak pewnie potrwa, zanim co niektórzy podwędzą to wydanie z onlajna do siebie, a udostępnienie tego teraz nie wchodzi w rachubę.
Ty dulowaty userze!
Czyli czekam na losowanie. Jeśli nie dostane to wiem gdzie obejrzeć.
Oglądaj.
Ty dulowaty userze!
Wyjaśniłem dokładnie, kiedy film udostępnimy wszystkim i jakie warunki muszą zostać spełnione, powtarzać się nie będę.
Poza tym nigdy nie pisałem, że udostępnimy też same napisy, oczywiście można je sobie wyciągnąć z harda, ale to jednak nie jest udostępnianie samych napisów. Używałem sformułowania "nasze wydanie", a nie "nasze napisy".
Może i mnie się poszczęści i Bogini Fortuna pozwoli mi zobaczyć ten film z waszymi napisami :v. Tak więc proszę o wpisanie w listę ''wybrańców''.
To spróbujemy, a może się poszczęści... Bardzo prosiłbym o wpisanie na listę "wybrańców".
LISTA ZAMKNIĘTA.
Oficjalnie otwieram temat i listę. Znowu można się zapisywać. Przypominam, że kolejnym filmem udostępnionym początkowo tylko ludziom z listy będzie Kapitan Harlock (2013). Co do samego filmu, przetłumaczyłem, timing zrobiłem i chociaż nie jest arcydziełem, to sprostał moim oczekiwaniom i gdybym poszedł na niego do kina, nie byłbym zawiedziony. Graficznie świetny (uwielbiam takie komputerowe "animce"), fabularnie dosyć przewidywalnie, aczkolwiek jest to alternatywna wersja wydarzeń z serii telewizyjnej. Podobne wrażenia miałem, oglądając OVA Code Geassa, niby popierdóła, ale przyjemnie się oglądało.
Na zachętę Kei Yuuki.
Pjerszy.
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
To ja sie zapisuje jako drugi