Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Och, czyżby zbliżał się koniec mangi, że uświadczyliśmy takiego postępu w fabule .
Rzuć jakimś spolierem, bo nie czytam po angielsku.
Obejrzałem pierwszy sezon anime, napaliłem się, wziąłem się za mangę i... Dotrwałem do 181 chaptera. Tam się zatrzymałem bo po prostu się znudziłem :/
@Innostian
Ostatnio edytowany przez KMyL (2016-01-07 18:07:11)
Ja właśnie dobiłem do 200 rozdziału i od ostatniego arcu Yui niestety manga wydaje się niechybnie zmierza ku końcowi :/
Przydałby się jakiś twist w fabule i uczuciach Raku, bo wszystko wydaje się tak oczywiste, że nie wiem, ale oczywiście o tym mogę tylko pomarzyć.
Najbardziej podoba mi się ostatni arc z Mariką, dla mnie jest najciekawszy. No cóż, Marika to moja ulubiona tu postać i z nią nigdy nie jest nudno
Obejrzałem pierwszy sezon anime, napaliłem się, wziąłem się za mangę i... Dotrwałem do 181 chaptera. Tam się zatrzymałem bo po prostu się znudziłem :/
Polecam dotrwać do 194 rozdziału
Pomimo swoich minusów manga ogólnie mi się podoba.
Edit:
Ma ktoś może rozdziały 110-194 bezpośrednio od Red Hawk Scans? Na necie znajduję tylko jakieś ripy, w których zdarzają się błędy. Gdyby ktoś mógł udostępnić albo dać namiary, to byłbym bardzo wdzięczny.
Ostatnio edytowany przez kuru (2016-01-11 02:32:28)
Sprawdź tutaj http://mangatraders.org/read-online/Nisekoi
Sprawdź tutaj http://mangatraders.org/read-online/Nisekoi
Pobierałem stąd wcześniej, ale niestety coś jest nie tak z rozszerzeniami plików. Części albo wszystkie pliki w archiwach zamiast PNG mają JPG lub na odwrót. Z tego co zauważyłem na tej stronie nie tylko w tej mandze często tak jest, w jednej mandze nawet trafiłem na całe tomy z plikami przekonwertowanymi z PNG do JPG z rozszerzeniem PNG...
^^
agregatory tak mają - konwertują obrazki do mocno skompresowanych jpgów, czasami nawet nie zmieniając rozszerzenia ... najgorsze jest pod tym względem bardzo nielubiane mangafox, coś w stylu naszych online'nów.
z agregatorów które tego nie robią zostało praktycznie tylko bato.to, ale oni nie udostępniają plików do downloadu (inna sprawa, że sporo pokasowali). kiedyś nie robiło tego np. stare mangatraders, ich 3 częściowe archiwum można znaleźć na torrencie na nyaa, ale są to starsze wydania nie obejmujące niczego ponad 2014 rok. sporo starszych rzeczy jest też na bakabt.me - ale to wymaga rejestracji i aktywnego seedowania.
btw do 137 rozdziału po polsku znajdziesz tu: http://peagal.skanlacje.pl/series/nisekoi/
Ostatnio edytowany przez art3k (2016-01-11 17:33:00)
Fabuła się w końcu ruszyła , także chyba manga się kończy. ^^
Fabuła się w końcu ruszyła , także chyba manga się kończy. ^^
Który to rozdział? Może w końcu ruszę z tą mangą, bo zatrzymałem się na jakimś turbo chłamie i dalej nie szło czytać.
Jakoś od 180? Wyemitowali już chyba wszystkie dziewczyny poza (pfu) onoderą i Chitoge, a teraz one toczą między sobą decydującą bitwę o Raku, więc manga powinna się skończyć za kilka rozdziałów (jeśli mamy szczęście).
Warto przeczytać najnowsze rozdziały. Nie chcę spoilerować, więc powiem tylko, że mamy ciekawy polski akcent w mandze.
Pokaż spoilerChodzi o Wrocław?
Tak
Ostatnio edytowany przez Kendi (2016-05-15 13:16:31)
Tymczasem Nisekoi dobiega końca, ostatni rozdział ma wyjść za dwa tygodnie. Źródło (!!!może zawierać reklamy +18!!!), Źródło 2
Kto się cieszy? Bo ja bardzo
Ostatnio edytowany przez max-kun (2016-05-18 23:33:53)
Wow, to może wezmę się za nadrabianie mangi :d
Jesteś coś do tyłu z rozdziałami... Ciekawe czy to coś skończy się na 229 po kilkuletnim time skipie czy będą to jeszcze ciągnąć.
Jesteś coś do tyłu z rozdziałami... Ciekawe czy to coś skończy się na 229 po kilkuletnim time skipie czy będą to jeszcze ciągnąć.
Za tydzień ponoć ma być koniec. To samo z Bliczem.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Za tydzień ponoć ma być koniec. .
Ciekawe, pytam więc zaznanych w temacie bo nie chce mi się szukać, czy to prawda, że manga sięzakończyła i pozostało by mi ~50 chapterów do owego zakończenia? Bo jeśli to prawda, to jutro się zabieram za powrót do tego tytułu i go chyba jutro zakończę, bo co to jest 50 chapterów...
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna