Nie jesteś zalogowany.
Widzieliście już 18 odcinek, jak wrażenia ? bo u mnie
Chciałbym coś ustalić co do tych wydarzeń w najnowszym epku
Widzieliście już 18 odcinek, jak wrażenia ? bo u mnie
Chciałbym coś ustalić co do tych wydarzeń w najnowszym epkuPokaż spoilertatsuya aby mógł użyć tej swojej "demonicznej" mocy musi się wkurzyć o to że ktoś chce tknąć jego siostrę, nie jako został tak "zaprogramowany " ???
Ostatnio edytowany przez JanuszQ (2014-08-04 14:54:30)
Nowy visual dla Yokohamy:
Co do pytania:
(...) Co do pytania:
Pokaż spoilerNie, ale po co mają się wychylać i narażać się, że wyjdzie na jaw ich przynależność do Yotsuby?
Ostatnio edytowany przez JanuszQ (2014-08-05 15:50:03)
Pokaż spoilera właśnie chciałeś coś jeszcze potwierdzić pamiętacie gdy A-chan na chwilę zwarły jej się przewody i powtarzała "masaka" i po tym mayumi i jumonji biorą tatsuye na zastępstwo do kodowania monolitu, z tej sytuacji mam zrozumieć że oni już wiedzą o tym że tatsyua to silver a-chan go "rozgryzła" i oznajmiła to ekipie samorządu uczniowskiemu i juumonj-kun ?
Nie
Mnie ciekawi
Mnie ciekawi
Pokaż spoilerpróba zaręczenia Saegusy z Tatsuyą. Ciekawi czy skończy się to udawaniem że się zgadza (raczej wątpię) czy może walką z 10 rodzinami. Wątpię by oni zostawili taką siłę bez kontroli.
Jak próba zaręczenia? Ten mu tylko powiedział, żeby pomyślał nad dołączeniem do 10 wielkich rodzin poprzez związek np. z Saegusą (chociaż znajomy oczekuje takiego zakończenia dla LN ), bo jednak teraz będzie za nim szlo to, że pokonał jednak przyszłego lidera jednego z 10 rodzin, bo jednak im to na rękę nie jest, że zwykły zjadacz chleba pokonuje elitę nad elitą.
P.S Łapcie trailer 19 odcinaka [YT]
Ostatnio edytowany przez KieR (2014-08-05 16:59:37)
Jak sądzicie,jest jakaś nikła szansa na 2 sezon anime. Bo do końca 1 zostało ok. 8 epoków. Czy zrobią jednak podobnie jak w przypadku Accel Worlda czy Campione [otwarte zakończenie + brak kontynuacji]
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-08-05 17:00:17)
Jak sądzicie,jest jakaś nikła szansa na 2 sezon anime. Bo do końca 1 zostało ok. 8 epoków. Czy zrobią jednak podobnie jak w przypadku Accel Worlda czy Campione [otwarte zakończenie + brak kontynuacji]
Trochę nie za wcześnie na takie pytania?
Foris napisał:Mnie ciekawi
Pokaż spoilerpróba zaręczenia Saegusy z Tatsuyą. Ciekawi czy skończy się to udawaniem że się zgadza (raczej wątpię) czy może walką z 10 rodzinami. Wątpię by oni zostawili taką siłę bez kontroli.Jak próba zaręczenia? Ten mu tylko powiedział, żeby pomyślał nad dołączeniem do 10 wielkich rodzin poprzez związek np. z Saegusą (chociaż znajomy oczekuje takiego zakończenia dla LN ), bo jednak teraz będzie za nim szlo to, że pokonał jednak przyszłego lidera jednego z 10 rodzin, bo jednak im to na rękę nie jest, że zwykły zjadacz chleba pokonuje elitę nad elitą.
Nie zwykły zjadacz chleba tylko Bhły Specjalny Wojskowy, ktory 3 lata wcześniej bronił Okinawy z sukcesem. A dwa przecież Tatsuya i Miyuki mają powiązania z klanem Yotsuba, więc Maya Yotsuba nie pozwoli mu na małżeństwo z innymi z 10 największych.
Trochę nie za wcześnie na takie pytania?
Jak to się mówi. Lepiej dmuchać na zimno
KieR napisał:Foris napisał:Mnie ciekawi
Pokaż spoilerpróba zaręczenia Saegusy z Tatsuyą. Ciekawi czy skończy się to udawaniem że się zgadza (raczej wątpię) czy może walką z 10 rodzinami. Wątpię by oni zostawili taką siłę bez kontroli.Jak próba zaręczenia? Ten mu tylko powiedział, żeby pomyślał nad dołączeniem do 10 wielkich rodzin poprzez związek np. z Saegusą (chociaż znajomy oczekuje takiego zakończenia dla LN ), bo jednak teraz będzie za nim szlo to, że pokonał jednak przyszłego lidera jednego z 10 rodzin, bo jednak im to na rękę nie jest, że zwykły zjadacz chleba pokonuje elitę nad elitą.
Nie zwykły zjadacz chleba tylko Bhły Specjalny Wojskowy, ktory 3 lata wcześniej bronił Okinawy z sukcesem. A dwa przecież Tatsuya i Miyuki mają powiązania z klanem Yotsuba, więc Maya Yotsuba nie pozwoli mu na małżeństwo z innymi z 10 największych.
Dla nich zwykł zjadacz chleba, bo wszystkie informacje odnośnie niego są ściśle tajne.
P.S Maya se może rozkazywać Tatsyui, nawet jeśli jest top1 magiem w Japonii, to jednak Tatsuya > ona
Ostatnio edytowany przez KieR (2014-08-05 17:19:04)
nie wyobrażam sobie tego żeby nie zrobili kontynuacji
to jednak Tatsuya > ona
heh
Przecież będzie drugi sezon Accel Worlda, tylko Sunrise nie ma teraz na to czasu .
Nawet i tutaj sięgnęli do klasyki. Pytanie, czy ten motyw będzie obecny przez jakiś czas, czy do końca serii.
Pojawiły się obrazki z 21 odcinka - znajdziecie je na animate.tv oraz dengekionline.com.
edit - 20:41
A jednak nie .
A gratisowo fanserwisowy gif oraz obrazek:
Ostatnio edytowany przez FAiM (2014-08-23 20:42:15)
hmmmm , ciekawe
Pokaż spoilerJestem ciekaw czy Tatsuya zdąży "zginąć" jeszcze w tym odcinku, czy dopiero w następnym .
Czyżby to miało mieć coś wspólnego z nowym kolegą? Btw. przez takie info można czekać jak na szpilkach.
Pojawił się 5 odcinek "Mahouki dla każdego!", tym razem Mikihiko i Mizuki wyjaśnią nam czym jest magia ducha (Spirit Magic).