Nie jesteś zalogowany.
Przy cięciu przecięła by również tą broń. No chyba, że nagle jakoś się... wysunęła z ręki.
Niet - zasłoniła się rękami, ale przy takim kącie nie ucięło jej całych rąk, tylko część, a dalej za nimi schowana była broń.
I w ogóle to walić te spoilery - temat o anime, to temat o anime.
Jak kto nie widział odcinka to niech po prostu nie zagląda.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nie zmienia faktu, że ostatecznie by się wykrwawiła po czymś takim, a ona siedziała sobie, jak gdyby nic.
To że jest to gdzieś tam "wyjaśnione" nie zmienia szczególnie faktu, że wygląda absurdalnie i śmiesznie. Za bardzo spinasz się, żeby uzasadnić coś, co właściwie celowo jest potraktowane z ogromnym przymrużeniem oka. Tak się miotasz często przeciwko "hajpowi" i bezkrytycznym fandomom poszczególnych serii, a gdyby tu ktoś coś rzucił o płytkich postaciach, to byłbyś gotów przygotować pięciostronnicowy esej o głębi ich osobowości, kiedy zasadniczo każda z nich jest w głównej mierze oparta na jednej cesze przerysowanej do granic możliwości. Przykładem niezdarna Sheele i rycerz sprawiedliwości Seryuu.
Nie zmienia faktu, że ostatecznie by się wykrwawiła po czymś takim, a ona siedziała sobie, jak gdyby nic.
Ale ona nie jest zwykłym człowiekiem, tylko mutantem po eksperymentach pewnego pana.
że wygląda absurdalnie i śmiesznie
Dla mnie wcale to nie wygląda tak absurdalnie, bo znam mangę.
Przykładem niezdarna Sheele i rycerz sprawiedliwości Seryuu.
Akurat Sheele nie jest jakoś specjalnie przerysowana - są przypadki ludzi niezwykle uzdolnionych w pewnym zakresie, kosztem... wszystkiego innego.
Za to zryta psycha rycerza jest uzasadniona fabularnie, chociaż nigdzie nie twierdzę, że to jakaś supergłęboka postać, niby dlaczego miałaby być?
I niet, nie spinam się i nie wiem dlaczego miałbym... po prostu wyolbrzymiacie absurdalność tej sceny.
A na swoje ulubione postacie i tak trochę jeszcze sobie poczekam. <>
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2014-08-11 23:08:24)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Odnośnie tej wyrastającej broni. Ja myślałem, że to umiejętność tego stworka (broni) który zresztą potrafił modyfikować swoje ciało, tj. cały czas oczekiwałem kiedy jej ręce odrosną, w końcu rany same się jej zamknęły więc dlaczego by nie miały odrosnąć.
Teraz zapewne dopasują jej ramiona w stylu FMA.
Ostatnio edytowany przez krzykr (2014-08-20 20:31:38)
Ciekawe w ktora dziure wklada sobie naboje do tej broni
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2014-08-21 21:45:38)
ara ara...
Nie jestem w stanie stwierdzić czy podoba mi się głos Kurome, czy też nie...
I jeszcze co do zwiastuna kolejnego odcinka...:
Będzie się działo.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2014-08-24 19:55:14)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jaegersi w komplecie - quality poraża .
Muszę to w końcu nadrobić, bo mam już 4 odcinki w plecy .
Ten spoiler Kamiyana... czyżby
Pokaż spoilergłowny bohater był w typie dla tej strasznej babki?
Ostatnio edytowany przez Xam10 (2014-08-24 22:05:06)
Ten spoiler Kamiyana... czyżby
Pokaż spoilergłowny bohater był w typie dla tej strasznej babki?
Aż takiej starej z niej nie rób, ma tylko 20.
W sumie już nie ważne, bo zacząłem czytać mangę. 20-ty chapter start.
Lepiej zacznij od 1 rozdziału, bo kilka scenek zbyt gore wycieli.
Ostatnio edytowany przez KieR (2014-08-24 23:00:35)
Mammoth napisał:Ten spoiler Kamiyana... czyżby
Pokaż spoilergłowny bohater był w typie dla tej strasznej babki?Aż takiej starej z niej nie rób, ma tylko 20.
Nie "starszej", tylko "strasznej". Chociaż muszę przyznać, że sam początkowo przeczytałem "starszej". Widać godzina już nie ta i iść spać trzeba.
Ostatnio edytowany przez Bajnor (2014-08-24 23:14:25)
KieR napisał:Mammoth napisał:Ten spoiler Kamiyana... czyżby
Pokaż spoilergłowny bohater był w typie dla tej strasznej babki?Aż takiej starej z niej nie rób, ma tylko 20.
Nie "starszej", tylko "strasznej". Chociaż muszę przyznać, że sam początkowo przeczytałem "starszej". Widać godzina już nie ta i iść spać trzeba.
To na szczęście nie jestem jedyny
Ktoś powie, z jakimi rozdziałami pokrywa się 8 odcinek?