Nie jesteś zalogowany.
@up: Nie napisałeś. Podałeś tylko sposób, jak zrobić batcha na stronie nibl, a to nie jedyny kanał z anime xdcc.
@ile
Później i tak przestaje działać. Okienko staje się nieaktywne.
Mam mirc zainstalowane od ponad dwóch lat i nadal normalnie mogę go używać.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Masz kvirc i nie musisz czekać, aż łaskawie wyskoczy ci przycisk.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-09-03 10:37:18)
Mnie po jakimś czasie został tylko przycisk exit czy coś. A batche łatwiej się robi na stronie.
Korzystam z mIRC-a i na kanale Horrible Subs leci mi pełnym łączem 8 Mb na sekundę, więc to samo co z torrentami.
Gorzej u mnie jest przy starszych produkcjach np. od ED. Prędość strasznie się waha od 50 do 1000 Kb na sekundę, więc trochę mi to nie na rękę
Ponoć z IRC HS'a tyle ludzi wczoraj ściągało, że boty pozapychało.
I ja ogólnie nie uznaję IRC za dobrą alternatywę, bo nie wiem jak u innych, ale mam problem ze stabilnością botów.
Na dobrym necie potrafi mi lecieć 4 MB/s, a potem gdzieś pod koniec urywa połączenie i muszę ściągać od nowa...
Co ciekawe na słabym nie mam takich problemów, ale tam leci 50-60 KB/s.
Na Animetosho gwarantowane 3 MB/s na lepszym i 300-500 KB/s na słabszym.
W sumie FTP jest idealne dla ludzi, którzy czasem muszą siedzieć na jakiejś radiówce czy coś, a i na słabszym necie nie ma problemów.
Chociaż są wyjątki – chodzi mi tu o XDCC jakie ma np. Commie – z niego też na obu ostro leci i nie trzeba jakichś programów instalować i kodów przeklejać, wpisujesz w wyszukiwarkę i ściągasz.
FFF i UTW chyba też mają takie XDCC.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2014-09-03 11:11:18)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kam, musisz pobierać od nowa? Jeżeli masz włączoną automatyczną akceptację pobierania, ale nie zaznaczyłeś automatycznego wznawiana pobierania, to nic dziwnego.
Jest już Animetake
Cała sprawa została opisana przez Torrentfreak.
NYAA and leading fan-subbing site HorribleSubs
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-09-04 21:49:55)
fan-subbing ... HorribleSubs
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Sądzę, iż nazwa tematu powinna być zmieniona na "działa".
Sądzę, iż nazwa tematu powinna być zmieniona na "działa".
Chciałeś napisać "działało przez chwilę".
Znalazłem małą garstkę info co się dzieje. Dla zainteresowanych link: Klik
A tu na sieci, wypatrzyłem filmik promujący całą tą akcję: Klik
Jakby ktoś nie rozumiał prostych jap słów, pewien gość zgrał i wrzucił film z tłumaczeniem: Klik
Jest też na stronie HS. Sama stronka HS trzyma się całkiem nieźle. Albo nie oberwali jeszcze ddosem, albo coś wykombinowali (aka bany na ip).
Sądząc po ilości widzów, cała akcja szybko się raczej nie skończy. Nyaa jeszcze wczoraj żyło. Dzisiaj ponownie RIP. Wszyscy wiemy co japońce mają w bańkach i podejrzewam, że jak się uprą to będą piszczały tak latami.
Wszystko to już tutaj było .
A HS leży teraz na innym serwerze .
Aaa, teraz widzę jak o tym wspomniałeś. Zmyliła mnie nazwa tematu o ero-komiksach ;P
Dziękować ^^
tokyotoshokan jest także wolniejsze niż wczoraj
Bo w momencie gdy Nyaa leży wszystkie pijawy rzucają się na TT
A naprawdę zwolni wtedy, gdy saotardzi rzucą się po najnowszy odcinek SAO II.
Ostatnio edytowany przez ill (2014-09-08 16:08:16)
GG: 1677958
Na szczęście jest jeszcze AT i grupowe DDL.
Właśnie sobie ciągnę DxD s1 BD bezpośrednio ze stronki FFF.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Napiszcie mi proszę jakieś inne źródło do pobierania anime. Żeby to były zaufane torrenty oraz jakieś chmury, ale nie te gdzie za darmo prędkość jest niewielka. Plus jak pobierać z IRC-a? I gdzie można znaleźć anime w takiej formie?