Nie jesteś zalogowany.
A mnie zastanawia czy to był jakiś atak czy może teleport? I jeśli atak i on umarł to gdzie problem skoro odżyje?
Takie pytanie do osób czytających LN. Odradzanie się graczy jest aksjomatem w tamtym świecie czy może pojawią się jakieś wyjątki w postaci śmierci permanentnej?
Z tego co się orientuję
A mnie zastanawia czy to był jakiś atak czy może teleport? I jeśli atak i on umarł to gdzie problem skoro odżyje?
W sumie można coś wywnioskować z opisu tej broni.
Nazywa się Katastrofa (Disaster) i ma "mhroczny" przypis fabularny... przydałyby się jakieś spoilery 10. tomu.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Rysunki autora (Kanami ma cyce kilka razy mniejsze niż w bajce oo):
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
7
Ale Akatsuki fajnie wygląda w nowym stroju.
I chyba w końcu koniec dram!
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Akatsuki ma fajnego skilla Nauki.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Akatsuki ma fajnego skilla Nauki.
Takie coś to w spojelry dawaj. Każdy się tego spodziewał, ale mimo wszystko tak wypada... ;/
Co mam dawać w spoiler, skoro to już w zapowiedzi było?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Co mam dawać w spoiler, skoro to już w zapowiedzi było?
Nie każdy lubi sobie spoilerować zapowiedzią.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-11-22 17:15:52)
marek2fgc ale ten skill był nawet w openingu... :/
marek2fgc ale ten skill był nawet w openingu... :/
Nie zauważyłem. Opening mi się znudził, więc go pomijam.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-11-22 17:27:51)
Foris napisał:marek2fgc ale ten skill był nawet w openingu... :/
Nie zauważyłem. Opening mi się znudził, więc go pomijam.
Dokładnie. Nie każdy go ogląda itd.. Tak samo było w anotherze i jego openingu, i jakoś trzeba była dawać w spojler...
A że tak spytam, czegoś się spodziewał w wiadomości po emisji nowego odcinka?
Prawdopodobieństwo, że wpis ten będzie dotyczył nowego odcinka i zawierał jakiś spoiler jest niebotycznie duże.
Osobiście uważam, że po emisji odcinka nie trzeba już wrzucać takich rzeczy w [spoilery]...
No tak, bo każdy ogląda rawy i jara się tym przez opowiedzenie tego na forum... Równie dobrze może nie powinienem zaglądać do tematu ssało po obrazki dot. następnego odcinka, bo ktoś mi może spojlerem rzucić..?
Co do samego odcinka to dno. Emo transformacja, nakama power.... Aż do porzygu.
Jakie rawy, skoro HorribleSubs jest dostępne około 13?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jakie rawy, skoro HorribleSubs jest dostępne około 13?
Jak krowie na rowie? Chodzi o to, że nie każdy ogląda, jak wyjdą suby/odcinek i w danym dniu. Chcesz powiedzieć o odcinku, to daj to w spojler. Można dodać sporo materiałów, które nie będą dot. bezpośrednio odcinków... Więc przypieprzanie się do kogoś w stylu "mogłeś się tego spodziewać" jest co najmniej nie na miejscu.
Dokładnie, to o godzinie 13:30, ale fakt jest taki, że nie każdy zdąży obejrzeć do godziny 15:33 odcinka. Ja przeczytałem spojler i od razu wyszedłem z tego tematu. Czytałem gorsze już spojlery, ale fakt jest taki, że można było o tym nie pisać lub chociaż wbić w spojler. Ja chyba muszę przestać oglądać zapowiedzi odcinków, bo w dzisiejszej zapowiedzi, to twórcy walnęli niezłego spojlera i tutaj już się zdenerwowałem.
edit: ja przykładowo obejrzałem odcinek o godzinie 23 i dla mnie ta wypowiedź była spojlerem.
Ostatnio edytowany przez Marsmall (2014-11-23 00:43:55)
A że tak spytam, czegoś się spodziewał w wiadomości po emisji nowego odcinka?
Prawdopodobieństwo, że wpis ten będzie dotyczył nowego odcinka i zawierał jakiś spoiler jest niebotycznie duże.
Osobiście uważam, że po emisji odcinka nie trzeba już wrzucać takich rzeczy w [spoilery]...
Istotnie.
Zresztą nie chce mi się wałkować jeszcze raz tego samego, bo powtarzało się już to kilka razy na forach przy okazji oglądania Gry o Tron.
Nowy odcinek = niemal natychmiastowo wszyscy o nim gadają i jest mnóstwo spoilerów.
Poza tym — co to za spoiler, skoro łatwo było się domyślić, że to nastąpi?
Nawet w openingu jest pokazany ten skill.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
O ile lubię małe spoilery, to dzisiejsza zapowiedź mnie wkur ła.
What? Przecież nie padło w nim nic, czego byś wcześniej nie wiedział, po oglądnięciu sceny na plaży z perspektywy Akatsuki. To już gorszy był poprzedni, bo zdradzał, że Akatsuki straci jakoś miecz i dostanie nowy od Tatary (overskill i zniesienie pieczęci w sumie też, ale tego można było się domyśleć po tym gdzie historia zmierzała).
Ostatnio edytowany przez Urizithar (2014-11-23 02:48:19)