Nie jesteś zalogowany.
Mam czas do 21:30~
Przypisuje się do prośby. Tym bardziej, że mamy turniej w razie czego trzeba będzie ściągać ludzi.
"Late jest nasz"
Żal by było odpaść przez brak gracza więc prosił bym o zjawienie się wszystkich.
"Late jest nasz"
My nadal nawet nie wiemy przeciwko komu będziemy grać.
Już wiadomo, następną grę gramy przeciw "gorszanazwatymlepszagra".
Gold-Plat team, więc mamy szanse
Kolejna dobra wieść: prawdopodobnie jednak będę obecny w sobotę, gdyż udało mi się wysępić laptopa matki na weekend (w zamian za udostępnienie jej mojego peceta na ten czas).
Rano robiłem już kilka testów i wychodzi na to, że LoL chodzi na nim w miarę przyzwoicie (~80FPS na średnich ustawieniach). Wezmę tylko ze sobą swoją mychę i słuchawki i problem rozwiązany
Ja tak po 20 może dam radę dobić, tylko muszę się jeszcze spakować na jutrzejszy wyjazd
O 20 też się zjawie.
Kurać, teraz nie wiem czy sam będę. Komp mi od jakiegoś czasu muli, więc przypomniał mi się zajebisty program do 'naprawy'. Ściągnąłem, zainstalowałem no i ustawiłem 4 godziny temu naprawę wszystkich problemów. Od ponad 3 i pół godziny naprawia mi się dysk -_-
Nie chcę tego przerywać ze względu na czas, jaki już poświęciłem na to -_-
EDIT: Się udało. Czekamy na Was z Abyssem
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-10-09 20:03:51)
Dostałem wiadomość od RIOT odnośnie naszego następnego meczu w turnieju, wrzucam tu jej treść na wypadek gdybym jednak nie dał rady skontaktować się z wami w sobotę:
Gratulacje OromisMasta, Twoja drużyna zakwalifikowała się do kolejnej rundy!
Kolejna runda rozpocznie się za około 2 dni o godzinie 18:00 i będzie w systemie Najlepszy z 1. Zmierzycie się z gorszanazwatymlepszagra.
Następujący kod turniejowy przeniesie Cię do lobby nadchodzącego meczu:
pvpnet://lol/customgame/joinorcreate/map1/pick6/team5/specALL/eyJleHRyYSI6ImdNVHlSbTlGenJVc2dLaFFKdjdFIiwicmVwb3J0IjoiaHR0cDovL3BsLmxvbG5hdGlvbmFscy5jb20vYnJhY2tldHMvNy9iYXR0bGVzLzE1NDgvdG91cm5hbWVudF9jb2RlIiwicGFzc3dvcmQiOiJnOHdmRk1fZ3dlOHB0TnpncVFYbSIsIm5hbWUiOiJnb3JzemFuYXp3YXR5bWxlcHN6YWdyYSAtIEFuaW1lU3ViSW5mbyJ9
Każda z gier, która ma wyłonić zwycięzcę, musi być rozegrana z tego samego Kodu turniejowego.
Do 21 nie było mnie w domu, a mój telefon właśnie tam został xD
Ok ludu, ogłaszam co następuje. Rozmawiałem z psyche przez telefon i będzie on na 100% dostępny w grze zarówno w sobotę, jak i niedzielę. W związku z tym pozwolę sobie nie śpieszyć się z powrotem z roboty, a skład widzę tak:
Abyss, QuarioX, Oromis, psyche, Iruel. Woorena chciałbym prosić, aby był w pogotowiu, gdyby komuś coś wypadło (no chyba, że ktoś inny nie chce/nie może grać tak jak ja, wtedy róbcie dowolne rotacje).
Killteha nie widzieliśmy od dawna, więc na niego proponuję nie liczyć. Na mnie zresztą też, a przynajmniej nie w sobotę, bo to na prawdę spora robota, a jest na nią tylko weekend, dlatego bardzo chciałbym ją skończyć. Jest dla mnie bardzo ważnym, by brać udział w tym turnieju, ale niestety jeżeli nie zarobię, to i tak nie zagram :/
No oczywiście jeżeli sobotni mecz zakończy się niepowodzeniem, to poza smutkiem będę mógł poddać się bezstresowej robocie w niedziele
Odpadam, zmieniłem właśnie robotę i nie będzie mnie w weekend.
Jutrzejszy dzień będzie dla mnie wyścigiem z czasem, bo mam zajęcia do 16:45, więc będę miał max godzinę na dostanie się do mieszkania siostry na drugim końcu Poznania (jakieś 25-30 minut jazdy autobusem/tramwajem).