Nie jesteś zalogowany.
Ziemia staje w obliczu zagrożenia nazwanego Nanoskażeniem. W roku 2700 n.e. większa część ludzkości żyje w cyberprzestrzeni.
Inspektor Angela jest jednym z agentów DEVA, którzy zostają wysłani na Ziemię w poszukiwaniu Frontier Settera - hakera, który złamał ich system zabezpieczeń bez najmniejszego problemu.
Zostaje zaopatrzona w robota bojowego ARHAN i przydzielono jej obserwatora o pseudonimie Dingo. Ta misja zmieni światopogląd bohaterki.
MAL, AniDB, Oficjalna strona
Tłumaczenie: MasaGratoR
Korekta: Hunter Killer
Typesetting i timing: MasaGratoR
QC: hanzou
Kodowanie: MasaGratoR
Dane
Obraz: 1920x1080 Hi10p CRF=20.0501
Dźwięk: FLAC 5.1
Źródło: BDMV
Reencode
Obraz: 1280x720 Hi10p CRF=18
Dźwięk: AAC 5.1 ~448kbps
Projekt udostępniony w dniu moich urodzin. Zamiast brać, to daję.
W scenariuszu grzebał Urobutcher - powinno to zachęcić paru nieprzekonanych.
Od razu zaznaczam, że ten film nie przypomina klimatem innych jego serii (Psycho-Pass czy Phantom: Requiem for the Phantom).
Film powstawał 5 lat i ma się wrażenie, że większość czasu raczej spędzili na ostatnich 40 minutach filmu.
Zapraszam do oglądania.
Download (Torrent)
Reencode 720p
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2016-06-03 18:54:53)
Sto lat!
Wszystkiego najlepszego. ^^
Można prosić same napisy? 1080p to trochę za dużo dla mojego komputera. >.>
@Ariness, oficjalnie nie, ponieważ mocno napracowałem się przy timingu i kodowaniu, by obraz nie zajmował za dużo oraz by za bardzo nie stracił na jakości (w dodatku samo źródło jest słabe - bitrate mniejszy niż w odcinkach Monogatari ). Sam dźwięk waży 1GB.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-01-05 22:01:16)
Dzięki i wszystkiego najlepszego. Mam nadzieję, że się nie zawiodę na tej produkcji.
Jakieś 720p dla biednych i nieszczęśliwych?
Jeżeli reencode nie przeszkadza, to mogę coś skombinować (do 720p CRF=15(do negocjacji) + AAC 448 kbps).
Już wywaliłem BDMV.
Edit: CRF15 odpada, ponieważ wtedy będzie zajmować nawet więcej niż 1080p. CRF18 będzie.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-01-05 23:15:29)
Jak dla mnie może być. Pewnie jeszcze sporo innych osób się skusi. :}
Dzięki wielkie za 1080p Stówki Masa
PS. olać 720p
Ostatnio edytowany przez Witax (2015-01-05 22:55:24)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Zabieram się za Dl i z góry dziękuję
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Można prosić same napisy? 1080p to trochę za dużo dla mojego komputera. >.>
Przyłączył bym się do prośby. Mam już ściągniętą wersję od Reinforce, a że ma neta z limitami nie w smak ściąganie drugi raz tego samego
Ariness napisał:Wszystkiego najlepszego. ^^
Można prosić same napisy? 1080p to trochę za dużo dla mojego komputera. >.>Przyłączył bym się do prośby. Mam już ściągniętą wersję od Reinforce, a że ma neta z limitami nie w smak ściąganie drugi raz tego samego
Odpowiedziałem w 5 poście i nie zmienię zdania. Nie moja wina, że, mając internet z limitem, działasz bez namysłu (w dodatku ściągasz jedne z większych rawów na Nyaa).
Dzięki za wydanie, na weekend sobie obejrzę.
Wszystkiego naj i owocnej pracy na przyszłość życzę. ;]
również dołączam się do prośby
Dzięki za napisy, film już obejrzany
"Late jest nasz"
+1