Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Użyję skreenów podanych wyżej.
Obrazek 2: włosy gościa na przodzie.
Obrazek 3: zmarszczki i usta dziadka.
Obrazek 4: włosy, rysy twarzy, palce.
Obrazek 5: ubranie i dym po lewej.
I to są tyko te bardziej widoczne.
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2015-08-06 13:07:57)
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Wyostrzyłem krawędzie i wywaliłem rozmycie dlatego to ci się nie podoba .
Jedyne co zrobiłeś to pogorszyłeś jakość. Po twoim przefiltrowaniu dużo wyraźniej widać artefakty wzdłuż konturów.
Tylko nie odbierz tego jak jakiś atak na ciebie. Po prostu wytykam ci istotne błędy.
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2015-08-06 14:34:47)
Wszyscy idą w wygładzanie krawędzi, ale zawsze znajdzie się wyjątek od reguły.
Jeżeli się komuś nie podoba nikogo nie zmuszam do oglądania a człowiek uczy się cale życie na błędach także tak.
Ostatnio edytowany przez Sairanix (2015-08-06 14:45:17)
Usunięte rozmycie na plus, wyostrzone krawędzie na minus.
Tylko nie odbierz tego jak jakiś atak na ciebie.
Trochę szkoda, bo liczyliśmy na dramę. Ostatnio na naszym SB straszna posucha.
Użyję skreenów podanych wyżej.
Bez pierwszego? Najeżony kolorami opening chyba na tym zyskał, zresztą to jedyne, co oglądam z tego wydania, hehe.
Usunięte rozmycie na plus, wyostrzone krawędzie na minus.
Lamarus chyba ma na dysku jeszcze v1 (tam było "normalne", w 10 bitach z wygładzonymi krawędziami).
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nie ma tak dobrze Kamiyan.
https://drive.google.com/file/d/0B9ff_w … sp=sharing Wersja poprawiona czekam na hejty
Zdecydowanie lepiej. Jak możesz to wstaw na Nyaa/Mega.
Chociaż kolory lepsze były w 1 wersji. A i wyciąłbym ten tekst po japońsku na początku (pierwsze 5 sekund).
http://screenshotcomparison.com/comparison/137956
Ostatnio edytowany przez Nala_Alan (2015-08-08 12:34:50)
Można wyciąć ale po co dokładać sobie jeszcze więcej roboty . Co do kolorów to w 6 odcinku się bardziej pobawię bo teraz mniej czasu praca goni :/ a na torrenty to lamarus wrzuci.
Ostatnio edytowany przez Sairanix (2015-08-08 14:01:54)
Siemanko Wiadomo coś na temat 5 odcinka zaraz minie miesiąc od ostatniego tlumacznie
wiem wiem wakacje
Siemanko
Wiadomo coś na temat 5 odcinka zaraz minie miesiąc od ostatniego tlumacznie
wiem wiem wakacje
Jaki miesiąc? Tydzień. Poza tym jest przetłumaczony od poniedziałku, po timingu i TS-ie bodaj od środy... korekta ciągle "bierze swój czas". Najwcześniej w niedzielę nam pewnie odda.
I naucz się pisać po polsku. Tu nie onlajn.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-08-08 18:54:54)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Gangsta. ep04 2015.07.26 Advanced SSA
Gangsta. ep04 ~Lamarus
21kB
Gangsta. ep04 (3) 370 razy
Tydzień powiadasz? Ja może pisać nie umiem, ale za to ty liczyć nie potrafisz -,- Grzecznie się człowiek pyta, a tu do ciebie z widłami lecą ...
Liczyć także nie potrafisz.
Grzecznie się człowiek pyta, a tu do ciebie z widłami lecą...
Bitch plz... 5 odcinek wyszedł tydzień temu (niedziela drugiego sierpnia), bo Gangsta miała przesunięcie daty emisji z powodu zawodów sportowych (czy czegoś tam). Stoimy na korekcie bodaj od środy... ale może to i lepiej. Jak se siundeny trochę poczekają, to nic im się nie stanie (a zbiednieć to na pewno nie zbiednieją).
W zasadzie to równie dobrze moglibyśmy wcale tego nie tłumaczyć albo tłumaczyć na zasadzie "od fanów dla wybranych fanów". No bo co nas to? Tłumaczymy, bo lubimy, a nie dlatego, że mamy jakiś psi obowiązek dostarczyć szybko odcinek nieogarom z "zonów".
I tak, jesteśmy niemili (przynajmniej ja). W końcu nie dostajemy kaski z onlajnowych reklam. No i w kompie mam stare Q9400, a jakby szef Animeonu sypnął kaską zarobioną na napisach, to bym sobie może chociaż jakieś i5-3350P kupił... no w najgorszym wypadku i3-4150.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Przepraszam czy gdzieś napisałem że mam o coś żal? Nie. Nie oglądam online bo by mi oczy wpłynęły -,- Napisałem posta bo to jedyne anime które oglądam z tego sezonu o tematyce która mnie interesuje Doceniam waszą pracę i wiem jak to wygląda, jeżeli bym miał chajs to bym się podzielił a ze zarabiam niecałe 2k to ledwo mi na życie starcza
" Sorry taki mamy klimat " i jak tutaj żyć :/
Sytuacja jest taka, że odcinek nr 5 wyszedł w zeszłą niedzielę, a my od środy stoimy na korekcie i nadal nie wiemy, kiedy ją dostaniemy, bo Shirin się nie odzywa. Brak człowieka to coś, czego nie jesteśmy w stanie obejść. Wysyłam, co prawda, niektórym wersję bez korekty, ale to tylko dla znajomych/ludzi z grupy.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-08-09 17:47:22)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Spoko i można było tak od razu Więc pozostaje czekać
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna