Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15
Arow napisał:Poszukuję serii Texhnolyze - wydanie od [SRS] oraz No. 6 wydanie od [lol-tan].
Texhnolyze jest całe, ale No. 6 musiałabym uzupełnić, bowiem chomikuj usunęło kilka odcinków. Jeśli brakuje transferu, to mogę ustawić free (raz w tygodniu ustawiam zazwyczaj 10 GB go dla wszystkich).
Te 10 darmowych gigsów zeszło piorunem Niestety nic mi się nie udało uszczknąć. Udało mi się ściągnąć 7 odcinków Texhnolyze za transfer, który mi został dawnych czasów. Dałoby radę udostępnić mi resztę odcinków za friko?
Te 10 darmowych gigsów zeszło piorunem Niestety nic mi się nie udało uszczknąć. Udało mi się ściągnąć 7 odcinków Texhnolyze za transfer, który mi został dawnych czasów. Dałoby radę udostępnić mi resztę odcinków za friko?
Transfer odnawia mi się w niedziele, więc mogę ustawić dopiero jutro. Sprawdź, czy w folderze widzisz 16 odcinek. Odezwij się na pw.
czy Byousoku 5 Centimeter wersja BD 1080p zrobiona przez KSquad znalazłaby się?
czy Byousoku 5 Centimeter wersja BD 1080p zrobiona przez KSquad znalazłaby się?
Jest na naszym chomiku po szczegóły pisz na priv
Dzisiaj "tylko" 7,5 GB
Witam. Pisałem już jakiś czas temu podobny post, ale niestety dysk z anime uległ przypadkowemu formatowi, więc jeszcze raz poproszę o 2 filmy Galaxy Express od NOK. Mogą być nawet same napisy, bo filmy w sumie już mam (w 4k), ale tylko z japońskimi napisami.
Ostatnio edytowany przez Antarctic (2023-04-29 21:47:21)
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15