Nie jesteś zalogowany.
Czwóreczka wydana.
Rzeczywiście godziny przedpołudniowe.
Rzeczywiście godziny przedpołudniowe.
Przecież pisałam, że będzie w godzinach wczesnoporannych
Bo hejcą ANSI, i w ogóle, tylko nyaa i irc rulez.
Bo hejcą ANSI, i w ogóle, tylko nyaa i irc rulez.
Typowe "nie znam się, to się wypowiem". Try harder.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Słowo klucz: sarkazm.
Typowe "nie znam się, to się wypowiem". Try harder.
A ja nawet wiem, kogo cytujesz, o!
Krótko - dlaczego bawicie się w hardki, skoro i tak wszystko bierzecie od DDY? To tylko więcej roboty.
W myśl postępu technicznego. Czy coś. Chciałam spróbować czegoś nowego, ułatwić ludziom życie w ramach walki z onlajnami - może jak trzeba będzie ściągnąć tylko odcinek, a nie odcinek, czcionki i napisy, to więcej ludzi się do tego przekona. Poza tym wydaje mi się to jakieś takie porządniejsze, większe szanse, że wszystko będzie działać... No i staram się robić lepsze suby, kiedy wiem, że nie będę miała za bardzo możliwości ich poprawić
No i generalnie z DDY muksujemy, bo mają dobre wideo. W przypadku jego braku (jak np. BD Kamisamy 2) będziemy kodować sami, gwarantuję jednak jakość na poziomie najlepszych angielskich grup.
Ostatnio edytowany przez Areki-chan (2015-12-09 21:54:28)
Bo ja chciałem mieć ep z napisami.
Czego to ludzie dla bodzia nie zrobią...
Spokojnie, dopiero się rozkręcamy
Krótko - dlaczego bawicie się w hardki, skoro i tak wszystko bierzecie od DDY? To tylko więcej roboty.
I to jeszcze wersji TV...
W myśl postępu technicznego. Czy coś. Chciałam spróbować czegoś nowego, ułatwić ludziom życie w ramach walki z onlajnami - może jak trzeba będzie ściągnąć tylko odcinek, a nie odcinek, czcionki i napisy, to więcej ludzi się do tego przekona. Poza tym wydaje mi się to jakieś takie porządniejsze, większe szanse, że wszystko będzie działać... No i staram się robić lepsze suby, kiedy wiem, że nie będę miała za bardzo możliwości ich poprawić
Onlajny z pewnością będą ci wdzięczne za ułatwienie im życia ^^ (bo szanse na to, że takie wydawanie zachęci jakiegoś onlajna do ściągania są zerowe. Po co się męczyć, skoro mają wszytko na ich ulubionej stronce, a jakość wideo i subów nie ma dla nich żadnego znaczenia?)
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2015-12-09 22:34:51)
Co prawda dotychczas oglądałem suby ang, ale jak dojedziecie do odcinka na którym się zatrzymałem, to nie omieszkam się posilić waszą wersją
GG: 1677958
Dla tych, co nie przepadają za torrentami, mamy od dzisiaj na kanale XDCC.
Trochę nam prędkość wydawania spadła, ale jest i piąty odcinek.
Szósteczka dotarła. Postaramy się ze wszystkich sił nadgonić, zanim zacznie się sezon zimowy, w którym będziemy pracować nad następującymi seriami:
- Akagami no Shirayukihime 2 + OVA (Areki)
- Dimension W (Amored)
- Musaigen no Phantom World (Areki&Lam)
Wszystkie będą pojawiały się w następującym systemie: speedsuby (miejmy nadzieję) z pierwszej dostępnej wersji (czyli HS) na ANSI, w ciągu 24 do 48 godzin (lub dłużej) porządne wydania na nyaa z poprawionym timingiem, tłumaczeniem i ogólnie lepsze.
Wyjątek stanowi Śnieżka, którą będziemy robić z GJM w obu wersjach.
Alleluja! Właśnie się przedwczoraj wziąłem (w ramach nadrabiania dość zaległych zaległości) za nowe Utawarerumono dojeżdżając do 4 odcinka i już myślałem, że skończy się na angielskich subach, a tu taka niespodzianka. Nie żebym z angielskim miał kłopoty, ale i tak dzięki serdeczne.
A w kwestii postępu technicznego - pokazywałem swojej gimnazjalnej córuni nyaa, ansi i tym podobne, tudzież moje własne zasoby dyskowe, ale opór materii niestety jest duży. Będziemy nad tym intensywnie pracować ...
Siódmy odcinek gotowy. Reszta niebawem. Wesołych Świąt!
Ostatnio edytowany przez Areki-chan (2015-12-25 17:23:47)
tak może trochę nie w temacie - look'am co chwilę czy nie pojawił się 13 odcinek - wie ktoś co się dzieje ?