Nie jesteś zalogowany.
Chyba że jest się mną. Ta sama waga już z 14 lat a jem co chce, ile chce i kiedy chce.
Tabliczka czekolady dziennie to słabo.
Nie, nie. Po prostu Ty ciężko pracując przy napisach, spalasz kalorie. Oto cała tajemnica.
Chyba że jest się mną. Ta sama waga już z 14 lat a jem co chce, ile chce i kiedy chce.
Tabliczka czekolady dziennie to słabo.
Mam to samo, tylko od 4 lat, kiedy dobiłam do 49 kg i na tym stanęłam.
Nie, nie. Po prostu Ty ciężko pracując przy napisach, spalasz kalorie. Oto cała tajemnica.
Łał, ile ja muszę kalorii spalać w takim razie, skoro wydaję tak średnio dziesięć razy więcej subów.
Bodzio poświęca więcej czasu na jednego suba, dlatego wydaje rzadziej.
Musi wam jedna tabliczka wystarczyć. Ale z bodziem, to bym się nie licytował. xD
Znaczy, bodzio na pewno ma na koncie znacznie więcej napisów niż ja, dlatego użyłam czasownika wydaję, na dodatek w czasie teraźniejszym
Ostatnio edytowany przez Areki-chan (2015-12-30 00:31:35)
Jak trzeba to dorzucę jeszcze jedną czekoladę.
A ostatnio była dyskusja, czy Hyouryuusha nie powinna przyjmować dotacji w postaci czekolady. Widzę pomysł sam wszedł w życie.
Pytanie, na jaki to ma iść adres... O ile się wyrobicie.
Dziewczyny to i najlepsza metoda przekupstwa to czekolada. To ja też dorzucam jedną tabliczkę a co mi tam
Znaczy, bodzio na pewno ma na koncie znacznie więcej napisów niż ja, dlatego użyłam czasownika wydaję, na dodatek w czasie teraźniejszym
Tylko coś ponad 900, więc nie tak znów dużo.
900 to nie mało, jesteś strasznie skromny . Jeśli słodycze podnoszą jakość wydawanych napisów, to z chęcią dorzucę ptasie mleczko i zieloną herbatkę do tego.
Aż z czystej ciekawości, ile swojego życia zmarnowałam na fansuby, podliczyłam swoje napisy. Wychodzi, że maczałam palce przy 204, bo:
12+12+12+1+1+13+12+1+12+10+2+4+1+11+7 = 111
12+10+2+3+10+1+12+12+12+16+1+1+1 = 93
A ile z tego wszystkiego jeszcze sTSowałam... Boże kochany, co ja robię ze swoim życiem.
E no, tak to ja bym miał prawie 2k...
Jeszcze dużo życia do zmarnowania przed tobą. Znaczy póki nie zaczniesz pracować lub drugiej połówki nie znajdziesz.
Pokaż spoiler Korekty, TLC i ogólnie sprawdzanie wszelakie-
- Persona 3 Movie #2 - 1
- Persona 3 Movie #1 - 112+10+2+3+10+1+12+12+12+16+1+1+1 = 93
Ładnie to tak nabijać sobie licznik czymś, co nigdy nie zostanie wydane? O ile pamiętam pierwszy film miał być na Wielkanoc... czy to poprzednie święta jeszcze były... W każdym razie, projekty dropnięte przed wydaniem czegokolwiek się nie liczą.
Ładnie to tak nabijać sobie licznik czymś, co nigdy nie zostanie wydane? O ile pamiętam pierwszy film miał być na Wielkanoc... czy to poprzednie święta jeszcze były... W każdym razie, projekty dropnięte przed wydaniem czegokolwiek się nie liczą.
Obie Persony będą. KIEDYŚ. Ale będą.
Jedenastka gotowa. Dwunastka albo jeszcze dziś, albo jutro.
Odnośnie wydania... Toć nadaliście jednej z postaci ksywkę Kuśka... kolega mi tak napisał
Co was do tego skłoniło?
Rozumiem, że według Ciebie powinno zostać Kuu-chan, tak?
Kuśka brzmi obscenicznie. Kuunia, Kuusia, albo po prostu Kuu.
Nie. Zaprawdę można było wymyślić coś nie nieprzyzwoitego, jak przykłady powyżej.