Nie jesteś zalogowany.
Trzynasty odcinek Carole & Tuesday już na ansi.
Uradowana brązowym medalem (który dla mnie ma rangę wręcz platynowego) naszych, podrzucam kolejny odcinek Carole & Tuesday. Dzięki wszystkim, którzy tak wytrwale na niego czekali Kimetsu pojawi się niebawem.
Dzięki bardzo Askara. A mam takie pytanie żeby tak sobie zorganizować czas i nie zaglądać co chwilę tutaj, do Lem kiedy tak mniej więcej będą,tak pod koniec tygodnia?
Tak, Bem, moje przejęzyczenie, pewnie dlatego że ostatnio czytam Lema. O tak szybko to dzięki bardzo z góry.
Czternasty odcinek Carole & Tuesday już na ansi.
Kimetsu będzie nadrobione bardzo niebawem Miałam w tym tygodniu małe problemy techniczne z netem, stąd obsuwa.
Dobra robota Askaro, ale przypomniałem sobie o czymś i uderzam do Twojego tematu.
Nie pamiętam kiedy, ale będzie ze 2-3 miesiące temu natknąłem się na wpis, że rozważasz dokończenie tłumaczenia ostatniego sezonu Boku no Hero Academia. Jako, że jestem potężnie zainteresowany, to postanowiłem czekać na rozwój wydarzeń, ale czas leci, nowy sezon tego anime bliżej niż dalej, a obecny nadal nie ma porządnych napisów. Stąd moje pytanie: czekać nadal, bo będzie, czy jednak iść na animeczki-odcineczki i tam dokończyć seans?
Piętnasty odcinek Carole & Tuesday już na ansi.
Dobra robota Askaro, ale przypomniałem sobie o czymś i uderzam do Twojego tematu.
Nie pamiętam kiedy, ale będzie ze 2-3 miesiące temu natknąłem się na wpis, że rozważasz dokończenie tłumaczenia ostatniego sezonu Boku no Hero Academia. Jako, że jestem potężnie zainteresowany, to postanowiłem czekać na rozwój wydarzeń, ale czas leci, nowy sezon tego anime bliżej niż dalej, a obecny nadal nie ma porządnych napisów. Stąd moje pytanie: czekać nadal, bo będzie, czy jednak iść na animeczki-odcineczki i tam dokończyć seans?
Fakt, już dawno miałam w planach dokańczać Bohaterów, ale wiecznie wyskakuje mi coś innego. Zamierzam ich dokończyć, ale pewnie nie dam rady tego zrobić zbyt prędko. Postaram się ze wszystkich sił, żey zrobić to przed wyjściem 4 sezonu, ale czy mi się uda - tego nie mogę obiecać. Jak już na poważnie zabiorę się za tłumaczenie Akademii, to dam znać.
No i fajnie, na taką odpowiedź czekałem. W takim razie wstrzymam się jeszcze ten miesiąc, może we wrześniu powoli ruszysz z tłumaczeniem, może jakoś wyrobiłabyś się przed startem nowego sezonu lub lekko tylko spóźniła. Dobrze, że jest wyrażona chęć, dobrze, że jest plan
A jak idzie tłumaczenie Kimetsu? Odcinki czekają na korektę, czy niemoc twórcza i zaległości będą dopiero nadrabiane?
Czternasty odcinek Kimetsu no Yaiba już na ansi.
Miałam szczerą nadzieję oddać dziś dwa odcinki, niestety ts w tym zajął mi za dużo czasu, a za pół godzinki trzeba wychodzić do pracy. Kolejne epki nie są już tak bogate w ts, więc powinnam się z nimi szybciej uporać. 15 na 100% będzie jutro, a 16 i 17 są w tłumaczeniu u Crima, więc mam nadzieję, że też w miarę szybko uda się je ogarnąć. Doszło sporo nowych czcionek, polecam zaktualizować paczkę.
Jedenasty i dwunasty (ostatni) odcinek Ginga Eiyuu Densetsu: Die Neue These wreszcie na ansi.
I kolejny projekt trafia do zakładki "zakończone". Teraz mogę już w spokoju wyczekiwać kontynuacji filmowej, która ukazać ma się już pod koniec sierpnia. Oby na angielskie napisy nie trzeba było długo czekać.