Nie jesteś zalogowany.
AniDB
Życie dzieci często jest usłane różami… które mają ostre kolce. Tytułowa bohaterka od najmłodszych lat trenuje judo pod okiem swojego dziadka, pięciokrotnego mistrza i posiadacza, jak sam to podkreśla, 7. Dana. Jednak sama chce być zwykłą dziewczyną. Poznać chłopaka, zakochać się. Choć nie chce się z tym pogodzić, judo stanie się jej życiem.
960x720 4:3
23.976 fps H264/AVC (3451 kbit/s) 10bit
2.0 Stereo AAC (264 kbit/s)
Odcinki w postaci patchy do wydania FroZen-EviL. Do zdobycia tylko na kanale.
Planuję wydać maksymalnie 13, góra 26 odcinków. Uprzedzam.
Pierwszy epek jutro wieczorem.
Mogłeś spokojnie napisać, że nadgonisz ich wydania, a potem będziesz leciał równo z nimi. Ich prędkość wydawnicza jest zawrotna
Pomijając, seria fajna i aż się zdziwiłem, że nikt do tego subów nie robił (chyba że coś źle szukałem). W każdym razie zachęcam do oglądania.
Mogłeś spokojnie napisać, że nadgonisz ich wydania, a potem będziesz leciał równo z nimi. Ich prędkość wydawnicza jest zawrotna
Oj tam, oj tam.
W kanałach można znaleźć pierwszy patch. Drugi na dniach. Ogólnie jeśli ktoś ma moce przerobowe i chciałby to potem gdzieś upchnąć i podzielić się linkiem... droga wolna, można wrzucać w tym temacie.
rzuć torkiem, ściągnę i poseduje z 2-3mc
rzuć torkiem, ściągnę i poseduje z 2-3mc
To są patche pod to wydanie. Pobieraj, wbijaj na kanał, bierz patch i lecisz
wbijaj na kanał, bierz patch i lecisz
i w tym jest problem, ja i irc nie bardzo się lubimy, kiedyś próbowałem przez stronę www, to nie pobierało, potem przez program, mirc ?
i też był problem
za głupi na irca jestem :{
mogę pobrać odcinek, jak ktoś rzuci patchem, to mogę potem odcinek wrzucić na torrenta, dropsa, czy mega, ale bez irca :{
a jak widać, trochę bodziowych rzeczy seduje :}
Ostatnio edytowany przez cameleon (2016-11-02 23:09:54)
Jeśli wejdziesz do kanału, to dostaniesz zwykły link, który będziesz mógł otworzyć gdziekolwiek. Twoje przygody z pobieraniem pewnie dotyczą czegoś innego.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
więc proszę cię, wklej tutaj tego linka, albo wyślij mi go na pw, a ja w ciągu 1 dnia wkleję linki do już gotowego odcinka
Ostatnio edytowany przez cameleon (2016-11-03 00:24:31)
więc proszę cię, wklej tutaj tego linka, albo wyślij mi go na pw, a ja w ciągu 1 dnia wkleję linki do już gotowego odcinka
Gdyby ten patch jeszcze dawał to, co oczekuje autor... Stop. Może tego oczekiwał. Jeszcze raz. Gdyby ten patch jeszcze dawał to, co oczekują jego pobierający, to pewnie bym wrzucił
Masz na myśli, że po uruchomieniu patcha brak napisów?
Masz na myśli, że po uruchomieniu patcha brak napisów?
Właśnie. Znów się coś zrąbało?
darko napisał:Masz na myśli, że po uruchomieniu patcha brak napisów?
Dokładnie to mam na myśli.
Co za szajs... jak wrócę z roboty o 14, poprawię i wrzucę patch raz jeszcze.
Sprawdziłem. Wygląda na to, że tym razem działa bez zarzutów. Dzięki.
ok, tak jak obiecałem
mega
https://mega.nz/#!goxWwAoZ!gHLsQ-vm1EC1 … EQL7ZkLQhc
drops
https://dl.dropboxusercontent.com/u/639 … F16%5D.mkv
jakbyście mieli problemy z pobraniem, to wklejcie plik w worda, albo nawet w zwykły notatnik i zlikwidujcie spacje, forum animesub lubi dać spacje w losowych miejscach :{
miłego pobierania :}
Ostatnio edytowany przez cameleon (2016-11-03 22:00:27)
Trzeba było torka rzucić na nyaa i podlinkować.