Nie jesteś zalogowany.
ANiDB
Nie każdemu łatwo przychodzi zmiana szkoły. Zwłaszcza gdy musi się przeprowadzić i w nowym miejscu nie ma żadnych znajomych. Ale nasza bohaterka już pierwszego dnia szkoły spotyka indywiduum, które odmieni jej los.
Ilość odcinków: 12
Tagi: komedia, szkoła średnia, szkolne życie
Tłumaczenie: bodzio
Korekta i edycja: Besamir
Pierwszy odcinek siedzi już u Besa, więc dziś/jutro zostanie wrzucony.
Wydanie w ramach akcji "Zacznij 7 nowych serii amino, nie kończąc wcześniejszych".
1 z 7.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2017-03-23 19:52:23)
Aby tradycji stała się zadość, akcja winna zwać się "Zacznij 7 nowych serii amino, nie kończąc wcześniejszych ani świeżo zaczętych".
Siedem? To będzie co porzucać
No co, do siedmiu razy sztuka . A międzyczasie błąd wam się w opis wkradł - "basza".
Ostatnio edytowany przez max-kun (2017-03-23 18:14:31)
No co, do siedmiu razy sztuka . A międzyczasie błąd wam się w opis wkradł - "basza".
Kto bodziowi wytyka błędy
Umiera, staje się święty
max-kun napisał:No co, do siedmiu razy sztuka . A międzyczasie błąd wam się w opis wkradł - "basza".
Kto bodziowi wytyka błędy
Umiera, staje się święty
Cóż najwyżej mnie dopadnie i będzie po nocach prześladował.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2017-03-23 18:27:07)
Ale ranme skończysz?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Ale ranme skończysz?
No ba.
Pierwszy odcinek dostępny w kanałach.
I takim oto sposobem kolejne linki będą tylko na maila.
Zamiast robić z siebie debili i wytłumaczyli człowiekowi jak korzystać z IRC'a to nie było by takich "problemów".
No tak, zapomniałem, że niektórych przerasta korzystanie z google.
Chyba mnie coś ominęło, bo nie rozumiem problemu.
Chciałbym usłyszeć sytuacje, gdy ty jako podwładny powiesz przełożonemu "poszukaj to sobie w Google"
Kolejna sprawa to ten super tajny ftp można naleźć poprzez Google poniżej 3s.
Niestety, ja też go nie rozumiem.
Ostatnio edytowany przez Iron666 (2017-03-24 15:41:12)
Chyba jakiś oświecony mod usunął parę postów.
Chyba jakiś oświecony mod usunął parę postów.
Łódzkie ma zły dzień więc dobry moderator usunął jeden post.
Już parę lat buszuje po tym forum, ale dalej nie wiem co to jest ten wasz cały IRC.
Besamir napisał:No tak, zapomniałem, że niektórych przerasta korzystanie z google.
Już parę lat buszuje po tym forum, ale dalej nie wiem co to jest ten wasz cały IRC.
a pozniej trzeba zapytac o te podejzane "kanaly"
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2017-03-24 19:20:12)
ara ara...
ipos napisał:Besamir napisał:No tak, zapomniałem, że niektórych przerasta korzystanie z google.
a pozniej trzeba zapytac o te podejzane "kanaly"
Jeżeli coś jest głębiej niż mega czy torrent to omijam z daleka. albo popacze na onlajnie albo obejrze eng.
Linki do kanałów były wielokrotnie w postach, a wpisanie jednej komendy na czacie to zaden problem (zas wejscie to wpisanie nicku i klikniecie connect), ech.
Besamir napisał:No tak, zapomniałem, że niektórych przerasta korzystanie z google.
Chciałbym usłyszeć sytuacje, gdy ty jako podwładny powiesz przełożonemu "poszukaj to sobie w Google"
Jeżeli coś jest głębiej niż mega czy torrent to omijam z daleka. albo popacze na onlajnie albo obejrze eng.
Sporo fajnych rzeczy jest na botach, warto ogarnąć.