Nie jesteś zalogowany.
@Dragmaru ja też zaczekam.
Czy Ore wo Suki nano wa Omae dake ka yo będzie kontynuowane?
Jest jakiś orientacyjny termin kiedy skończysz tłumaczyć Beastars? Wspominałeś coś o końcu stycznia. Będziesz wrzucać odcinki pojedynczo, czy od razu całość od 6 do 12?
NekoMen napisał:Czy Ore wo Suki nano wa Omae dake ka yo będzie kontynuowane?
Będzie. Pisałem o tym stronę wcześniej.
Czekam z niecierpliwością
Dzięki za dodanie kolejnych odcinków. ♥
Jedenasty odcinek Beastars już na ansi.
Ostatnio edytowany przez _Crimson_Red_ (2020-04-07 14:12:49)
Dwunasty odcinek Beastars już na ansi. Trochę to zajęło, ale kolejny projekt skończony. Jak zwykle dzięki wszystkim za cierpliwość i mam nadzieję, że miło się oglądało. No i oczywiście szczególne podziękowania dla niezawodnej Askary, której chciało się zmagać z tysiącami linijek typesettingu mimo pracy przy własnych projektach.
Dzięki za cały sezon Beastars. Początkowo miałem oglądać z twoimi napisami, a później kończyć resztę na netflixie, ale tak wyszło że dopiero jestem na 5 odcinku, więc obejrzę cały sezon od ciebie
No i nareszcie nadszedł ten dzień, kiedy wracają Shinra i reszta strażaków oraz best girl Maki. Pierwszy odcinek Enen no Shouboutai: Ni no Shou już na ansi. Minimum typesettingu i napki sprawdzane pobieżnie, także może być trochu błędów, ale już się nie mogłem doczekać, żeby wydać. W każdym razie miłego oglądania życzę
Drugi odcinek Enen no Shouboutai: Ni no Shou już na ansi. Doszła nowa czcionka, więc polecam zaktualizować. Miłego oglądania
Czwarty odcinek Enen no Shouboutai: Ni no Shou już na ansi.