Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
wtas napisał:ipos napisał:1 epek miesięcznie?
słaba bajka = słabe tempo
Ty lepiej idź oglądać swoje dobre bajki a nie udzielasz się w temacie dla słabej bajki.
Kogoś zakuło serducho.
PawlikPP napisał:wtas napisał:słaba bajka = słabe tempo
Ty lepiej idź oglądać swoje dobre bajki a nie udzielasz się w temacie dla słabej bajki.
Kogoś zakuło serducho.
Nie oglądam DxD Hero
Ostatnio edytowany przez PawlikPP (2018-05-22 19:33:13)
Jakimś wybitnym fanem dxd nie jestem, ale lubię czasem obejrzeć coś dla odmóżdżenia. To nadaje się idealnie.
Dobra, bo zaczyna mi się robić spam na PW, a nie chcę mi się odpisywać każdemu z osobna. Mamy przestój z DxD z jakże trywialnego powodu, jakim jest prawdziwe życie. O dziwo co poniektórzy członkowie naszej grupy takowe posiadają xd Kolejne odcinki na pewno się pojawią, ale żadnego konkretnego terminu nie mogę zagwarantować. Stay tuned.
Dobra, bo zaczyna mi się robić spam na PW, a nie chcę mi się odpisywać każdemu z osobna. Mamy przestój z DxD z jakże trywialnego powodu, jakim jest prawdziwe życie. O dziwo co poniektórzy członkowie naszej grupy takowe posiadają xd Kolejne odcinki na pewno się pojawią, ale żadnego konkretnego terminu nie mogę zagwarantować. Stay tuned.
Pamiętam czasy, gdy ja tylko po polsku oglądałem. Brak pl subów - nie oglądam. Dzisiaj to rzadkość, bym oglądał w PL. Raczej jakieś parodie bądź trudniejsze serie
Po wielu bólach i spazmach udało nam się wypchnąć na świat kolejny, trzeci już odcinek, tegoż jakże szlachetnego dzieła animacji hińskiej. Bardzo możliwe, że kolejne odcinki już wkrótce. A nawet jak nie wkrótce to kiedyś tam na pewno będą, także stay tuned. A, no i zmieniliśmy czcionkę przy opku i doszło tłumaczenie endingu, także fonty polecam zaktualizować.
hryspin napisał:Może do końca roku dacie rade
Albo niech poczekają na BD. Pierwsza część (dwa odcinki) ma premierę już 25 lipca, a kolejna w sierpniu (pewnie nowe sceny itd.).
No w sumie tak samo jak z Słomą.
A ja się cieszę, że nadal kontynuowanie. Choćby 5 lat im to zajęło to i tak lepiej niż nigdy.
A ja się cieszę, że nadal kontynuowanie. Choćby 5 lat im to zajęło to i tak lepiej niż nigdy.
No to na bank
Czwarty epek dodany, jeśli kogoś to jeszcze interesuje, zboczuszki xd
Dzięki ci dobry człowieku. Jako wierny fan DxD wyczekuje kolejnych napisów
Jak tam idzie?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Już wkrótce xd
Takie "bliskie" już wkrótce czy takie "bardzo dalekie".( ͡° ͜ʖ ͡°)
_Crimson_Red_ napisał:Już wkrótce xd
Takie "bliskie" już wkrótce czy takie "bardzo dalekie".( ͡° ͜ʖ ͡°)
W bliżej nie określonej przyszłości.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna