Nie jesteś zalogowany.
Tak jak w tytule poszukuję Conana, a konkretnie filmów(nie serialu) od 6 części wzwyż. Mogą to być suby, hardsuby czy też inna forma, byleby dało się obejrzeć bez dubbingów.
Taka dobre anime a aż dziwne, że nikt tego nie tłumaczy.
Ale szukasz po polskiemu czy engrish też może być?
Ale szukasz po polskiemu czy engrish też może być?
Jakbym chciał po angielsku to nawet nie zadawałbym tutaj pytania tylko ściągną z jakiegoś Nyaa czy innego torrentu.
Chce obejrzeń z oryginalnym Japońskim i napisami pl.
No wybacz, że nie jestem jasnowidzem. Temat działu brzmi "Skąd wziąć?", a nie "Skąd wziąć chińską bajkę z polskimi napisami?", więc wypadałby doprecyzować, czego się szuka.
No wybacz, że nie jestem jasnowidzem. Temat działu brzmi "Skąd wziąć?", a nie "Skąd wziąć chińską bajkę z polskimi napisami?", więc wypadałby doprecyzować, czego się szuka.
Masz rację, choć myślałem że to jest oczywiste. Chyba będę musiał oglądać po Angielsku, bo nie mogę znaleźć
Nie ma po polsku tych filmów, nikt tego nie tłumaczył.
Jest tłumaczone przecież (http://www.meitantei-sekai.pl). Z tym że poszczególne filmy pojawiają się chronologicznie, w tej samej kolejności co w Japonii - tj. 1 film jest pomiędzy odcinkami 54 a 55, 2 film między odcinkami 97 a 98 itd. Film 6 jest po odcinku 274, a aktualne tłumaczenie odcinków na 255, więc jeszcze trochę sobie poczekasz.
Jest tłumaczone przecież (http://www.meitantei-sekai.pl). Z tym że poszczególne filmy pojawiają się chronologicznie, w tej samej kolejności co w Japonii - tj. 1 film jest pomiędzy odcinkami 54 a 55, 2 film między odcinkami 97 a 98 itd. Film 6 jest po odcinku 274, a aktualne tłumaczenie odcinków na 255, więc jeszcze trochę sobie poczekasz.
Taa... od ponad roku nic... Więc można uznać że projekt jest martwy.
Taa... od ponad roku nic... Więc można uznać że projekt jest martwy.
Ale jednak coś się dzieje na stronie. Ogłaszali niedawno, że powrócą, więc niebawem ma coś ruszyć.
Pożyjemy, zobaczymy.
Trzeba być cierpliwym...
Przeważnie tłumacze gó*no z tego mają (w sensie za przełożone serie), spora większość zajmuje się tym jako hobby a ta garstka pewnie dlatego że jest szurnięta xD
Zawsze możesz sam coś spróbować przełożyć, to nie jest takie proste jak się wydaje
Kontakt
Discord:
KuneGunda#5959
Hmmm jest jakaś możliwość gdziekolwiek to obejrzeć? Gdzieś na jakichś kreskowkach czy innych widziałem jakieś odcinki, ale max tylko 51, Metantei coś wydawało, ale nie działa nic ;/. Jak ktoś się orientuje to co ile wychodzą odcinki na Netflixie?
Hmmm jest jakaś możliwość gdziekolwiek to obejrzeć? Gdzieś na jakichś kreskowkach czy innych widziałem jakieś odcinki, ale max tylko 51, Metantei coś wydawało, ale nie działa nic ;/. Jak ktoś się orientuje to co ile wychodzą odcinki na Netflixie?
Na Netflixie nowe nie wychodzą. Jest dodane 52 odcinki określone jako "Kolekcja". Są to odcinki 748-799.
Chcąc oglądać Conana niestety, ale trzeba oglądać głównie z angielskimi napisami. Na nasz język przełożono niezbyt wiele odcinków.
Szukałem właśnie czy gdzieś jeszcze istnieją odcinki Meitantei sekai z tego co gdzieś złapałem że mieli na stronie Odcinek 254 tylko powygasały strony. Poszukam jeszcze najwyżej może coś znajdę ;d.
Szukałem właśnie czy gdzieś jeszcze istnieją odcinki Meitantei sekai z tego co gdzieś złapałem że mieli na stronie Odcinek 254 tylko powygasały strony. Poszukam jeszcze najwyżej może coś znajdę ;d.
Klik.
Dzięki, szkoda że usunąłem stare konto na chomikuj gdzie miałem dużo pkt żeby wymienić na transfer ;/ Jakoś chyba to zgarnę .
Ale chyba próbowałem wpisać googlach żeby mi znalazł na chomiku i nic nie było, źle szukałem widocznie.
Ostatnio edytowany przez matis45671 (2018-11-21 00:04:42)
Meitantei-Sekai wrzuciło ponownie wszystkie odcinki i ponawia prace. Niby niebawem pojawią się jakieś nowe epizody
Juz w sumie pojawił się 19 film i odcinek 256.