Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Oni kłamią! To obóz pracy! Tam ludzie giną...
I żenua, bo pingują ludzi jakimiś gówno-wypocinami.
[Mam nadzieję, że reklama dobra]
Ostatnio edytowany przez bodzio (2021-01-19 19:47:22)
Serwer discordowy przekroczył 1000 osób, więc nie będzie już można sprawdzić, kto jest offline.
Przypominam też, że z racji trzeciego poziomu nitro możecie używać specjalnego zaproszenia:
https://discord.com/invite/szisza
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2021-01-25 22:48:51)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Serwer discordowy przekroczył 1000 osób
A gdzie jakieś suby z tej okazji?
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Z tej okazji wszyscy pijemy i subów nie będzie .
Serwer discordowy przekroczył 1000 osób[...]
Cholera, a myślałem, że będę tym tysięcznym członkiem.
Nie wiem, czy jest sens odświeżać ten temat, bo ten discord jest już pewnie większy niż całe ANSI.
Z drugiej strony po datach w postach łatwo mi śledzić, ile ludzi przybywa w ciągu miesiąca.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Niecałe 3 tygodnie i mamy spory wzrost.
Problem w tym, że na tym serwerze i tak siedzi chyba 90% ANSI, więc nie wiemy, komu ta reklama potrzebna.
Może ASG-A czy Hunter Killer w końcu przekonają się do DC?
PS: boost nadal utrzymuje się na 3 poziomie.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2021-03-09 22:27:45)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Swoją drogą, na DC była mała zmiana i teraz każdy nitro booster otrzymuje customową rangę.
Całkiem ładnie trzyma nam to maksymalny poziom serwera.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jedna, jedyna rzecz, która jakoś zniechęciła mnie do kanału po dłuższym czasie to dość plugawy język rzeszy randomów. Zastanawia mnie, czy ludzie tak na co dzień rzucają mięsem i uważają to za wielce pożyteczne i miłe dla ucha, czy może życie w sieci i rzekoma anonimowość uwydatnia w nich najgorsze instynkty?
Jedna, jedyna rzecz, która jakoś zniechęciła mnie do kanału po dłuższym czasie to dość plugawy język rzeszy randomów. Zastanawia mnie, czy ludzie tak na co dzień rzucają mięsem i uważają to za wielce pożyteczne i miłe dla ucha, czy może życie w sieci i rzekoma anonimowość uwydatnia w nich najgorsze instynkty?
W dobie koronki każdy stara się rozładowywać stres, a sami naukowcy udowodnili, że rzucanie mięsem jest w tym bardzo skuteczne.
Zastanawia mnie, czy ludzie tak na co dzień rzucają mięsem i uważają to za wielce pożyteczne i miłe dla ucha, czy może życie w sieci i rzekoma anonimowość uwydatnia w nich najgorsze instynkty?
Jak to gdzieś, kiedyś ktoś ujął: "Społeczeństwo się pauperyzuje."
A gadki o dokonaniach naukowców, którzy coś tam udowodnili bo żyją z badania i udowadniania, tudzież insze tłumaczenia o odstresowywaniu to tylko, usprawiedliwianie upadku.
bodzio, nie raz, nie dwa jak zerknąć do subków, tu na nazi, to trafi się na "ozdobniki" całkowicie wysadzające w powietrze jakieś anime i nikt tego nawet nie zauważa (no może poza kilkoma milczącymi osobami).
bodzio, nie raz, nie dwa jak zerknąć do subków, tu na nazi, to trafi się na "ozdobniki" całkowicie wysadzające w powietrze jakieś anime i nikt tego nawet nie zauważa (no może poza kilkoma milczącymi osobami).
nie owijajmy w bawełnę, takie osoby, którym zawsze coś nie pasuje i czepiają się na siłę, to zwykłe męczydupy
ale jeżeli wydaje wam się, że takich ludzi jest mało i siedzą tylko na tej stronie dla erudytów, to jesteście w sporym błędzie
najwięcej sobie podobnych znaleźlibyście, ku zdziwieniu, na sławetnym shitdennie
no ale wiadomo, ten świat został tak skonstruowany, że zawsze kogoś muszą boleć cztery litery
Żeby nie było - pytanie skierowane z czystej ciekawości, nie złośliwości. Obrzydły mi wszelkiej maści inwektywy, bo nasłuchałem się ich przez lata w pracy na budowie tyle, że chyba przez wszelkie możliwe przypadki zostały odmienione. I choć kanał discorda naprawdę fajny, ludzi świetnych też sporo... to czytanie bluzgów jakoś mnie nie kręci. Ale serio, jestem ciekaw, macie tak w pracy, że ludzie piszą do was z bluzgami, mówią też w taki sposób? Czy może okres p[lan]demii jeszcze to wzmocnił? A może ogół Polaków tak bluzga?
Naturalnie, przepraszamy, że nie spełniliśmy twoich nierealnych oczekiwań.
Obecnie nasz discord liczy już grubo ponad milion wiadomości od kilkuset osób. Podstawowe wulgaryzmy, o których wspominasz nie pojawiają się nawet w 1% wiadomości. W większości padają one przy okazji dram, jakichś dziwnych akcji (złodziejstwo etc.) związanych z innymi grupami.
Czasami wrzucenie na luz i luźna rozmowa są lepszym rozwiązaniem niż trzymanie kija w dupie.
Niestety, w związku z poczuciem twojej "elitarności" śmiesznym jest, że śmiesz nazywać kogoś "rzeszą randomów", skoro dołączając na naszego discorda to ty byłeś tym "randomem".
Bodziu, musisz zrozumieć, że ciebie i całą resztę takiego ansi-towarzystwa większość ma już głęboko w poważaniu. Wasze miejsce i tok rozumowania znalazł się bliżej szitdena i zakorzenionych tam użytkowników.
Dla większości wasze słowo i zdanie nie znaczy już nic ~nikt nie lubi słuchać zakłamanych hipokrytów.
Zniszczyliście ANSI przez mentalny beton, który prezentujesz w całej okazałości.
Dlatego ładnie proszę, skoro sam masz w dupie nowych ludzi, ideę "od fanów dla fanów", to przynajmniej nie niszcz tego, co próbujemy tutaj wypracować.
Wiele osób dzięki nam nauczyło się w softsuby, napisy, czy też jakościowo-wysokie wstawki na cda.
Nie pozdrawiam, proszę byś nie rozpowiadał takich bredni.
======================================================================
Jak to gdzieś, kiedyś ktoś ujął: "Społeczeństwo się pauperyzuje."
A gadki o dokonaniach naukowców, którzy coś tam udowodnili bo żyją z badania i udowadniania, tudzież insze tłumaczenia o odstresowywaniu to tylko, usprawiedliwianie upadku.
Nie rozśmieszaj mnie. Takie "ozdobniki" pojawiają się w niewielu subach na tej stronie i wciąż w niewielu sytuacjach.
Moim zdaniem czepiacie się na siłę, byle tylko ukazać, jak to "nowe pokolenie" niszczy wspaniałą scenę subberską.
W wielu bajkach przekleństwa będą pasować i nie są one niczym złym. Przekleństwa i wulgaryzmy są częścią języka. Większość osób potrafi jendak rozróżnić moment zdenerwowania, wkurzenia czy powagi sytuacji.
Przykre jest, że wy nawet bajkę nastawioną na "ciężki styl" i dość mroczny klimat spłycilibyście do" "Kurka wodna, nie poszło nam" , "Kuźwa, skopaliśmy to" xD
Jeśli z kolei nie pasuje ci, gdy ktoś wstawia takie coś w swoich subach, to mam dla ciebie rozwiązanie:
1. Zapisz sobie nick autora
2. Sprawdzaj czy ten nick nie pojawia się przy subach i nie pobieraj jego subów
3. Pamiętaj, zawsze masz dojrzałego bodzia i jego suby na śmieszną-listę, one z pewnością spełnią twoje oczekiwania
~Sabrack, nie mam zamiaru niszczyć niczego swoją osobą, bo jak sam to zaznaczyłeś, większość ma to/mnie gdzieś. Poza tym nie ma mnie już na kanale, a będąc - praktycznie się nie wypowiadałem. Peace&Love
Również jako twardy beton zmieniłem nastawienie i praktycznie wszystko, co teraz wydaję, jest już dostępne dla wszystkich.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2021-03-12 22:49:27)
Dużo spiny i emocji, a w sumie na tym serwerze nie ma jakoś dużo przekleństw. Prosiłbym aż tak nie podkoloryzować.
Na kanale do polskich mang (swoją drogą polecam, bo mnóstwo ludzi z niego korzysta i chwali się swoimi kolekcjami) padło jedno przekleństwo trzy dni temu.
A że ludzie piszą bardzo luźno i mają jeszcze więcej dystansu do siebie? Cóż, chyba przykład idzie po prostu z góry.
Tworząc ten serwer postawiliśmy na swobodę wypowiedzi. Nawet granica narzekania/wyzywania administracji jest postanowiona wysoko. Nie lubimy zamordyzmu. Swoją drogą, mógłbym nawet podeprzeć się statystyką.
Nasz wskaźnik utrzymania nowych członków jest blisko dwa razy większy niż w przypadku innych tego typu serwerów.
Aktywność na kanałach w porównaniu do liczby członków również mamy większą niż na innych serwerach. Liczby nie kłamią.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2021-03-12 23:47:14)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Rangi sezonowe zostały dodane.
Liczba użyszkodników ~1800.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
~1900 ludzi na serwerze, więc zapraszam.
Mamy całkiem popularny kanał do polskich wydań mang/LN-ek.
https://discord.com/invite/szisza
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2021-04-19 23:19:25)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Temat wyczyszczony
Serwer osiągnął magiczne 2000 użytkowników.
Z tej okazji w najbliższym czasie pojawią się małe prezenty.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2021-04-30 19:13:49)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna