Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
4. odcinek.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
5. i 6. odcinek wydany.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Kiedy można spodziewać się nowych odcinków?
Kiedy można spodziewać się nowych odcinków?
Pracuję nad tym, powinny pojawić się w tym lub przyszłym tygodniu.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
7. i 8. odcinek gotowe.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Pozostałe odcinki wydane.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Umayon wydane.
Zostaje czekanie na ewentualny trzeci sezon.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
BD drugiego sezonu będziesz wydawał?
Kiedyś tak. Najpewniej za rok.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Road to the Top wydane.
Trzeci sezon rozpocznę w tym tygodniu.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Jest możliwość reaktywowania 1 i 2 sezonu by szło obejrzeć w 720p ten 1 sezon i drugi w 1080 p albo dostać chociaż napisy to może poszukam w necie jakąś wersje RAW i dopasuję sobie sam napisy do tego anime bo linki z mega wygasły. Nie widziałem tego anime wiem że jest 3 sezon, ale chciałem go zobaczyć od 1 sezonu dla tego szukam jakiejś opcji
Ostatnio edytowany przez Mikro222 (2024-02-03 11:51:55)
Jest możliwość reaktywowania 1 i 2 sezonu by szło obejrzeć w 720p ten 1 sezon i drugi w 1080 p
https://mega.nz/folder/WPIm2TjR#FC3F02-4WOIryP8ICvViEw
Masz dwa sezony od DA, trzeci znajdziesz : https://frixysubs.pl/anime/uma-musume-p … y-season-3
Dzięki za linki
Ktoś mógłby wrzucić linki do pierwszego i drugiego sezonu? Link wrzucony przez Bucz1990 niestety już nie działa. Za pomoc z góry dzięki.
Strony Poprzednia 1 2