Nie jesteś zalogowany.
Bałem się strasznie, jak usłyszałem, że robią z tego isekaia, ale nie wyszło nawet najgorzej, póki co wciąż bardzo fajnie mi się tą baje ogląda. Ogólnie chyba moje największe pozytywne zaskoczenie tegoroczne, nie spodziewałem się niczego specjalnego po tej bajce, i mimo że wybitna nie jest, to strasznie przyjemnie mi się to ogląda.
Poniekąd jest to isekaj xd
Ale do takich oryginalnych to daleko tej bajce.
Trochę to wszytko pogmatwane, zastanawiam się, jak to się skończy, hm...
Ale też muszę przyznać, że fajnie mi się ogląda.
Może początek był taki sobie, ale gdy trochę się wszystko rozjaśniło, to zaczęło być spoko.
Ostatnio edytowany przez KamiTet (2019-08-10 00:29:17)
No jest, aczkolwiek nie przypuszczałem, że w pewnym momencie całkowicie akcja się do innego świata przeniesie, bo oryginału nie znam wcale XD Z początku też miałem mieszane uczucia, ale jak się trochę powyjaśniało to zaczęło mi się bardzo fajnie oglądać, zwłaszcza zabawy z czasem mi się podobają. I też ciekawi mnie mocno jak to się wszystko skończy, zwłaszcza wątek Kanny mi się podoba i jestem ciekawy jego zakończenia.
Sorry za obsuwę, ale cóż, jak to mówią: Życie albo jeśli wolicie, taki mamy klimat.
Co do samej bajki, to nie taka zua i nie jakaś wybitna = przeciętna jak większość animców.
Podziękowania dla shirinki, że ty jeszcze nie masz mnie dość
Zastanawiam się dlaczego jeszcze nikt nie wrzucił Speciala z Blu-Ray'a?